Ned med Elkjøp!

Altså – vaskemaskinen vår hadde gått i stykker. Etter lange overveielser og dypdykk i lommeboka fant vi ut at det var bedre å kjøpe en billig ny enn å reparere en muligens ureparerbar gammel.

Onsdag i forrige uke dro vi på kjapp turné i alle butikkene, – en av dem var Elkjøp, – ELKJØP, merk deg navnet!!! Vi skulle ha ny, billig vaskemaskin, og den skulle vi ha på torsdag.

Umulig! Ingen kunne levere på torsdag. Elkjøp kunne levere på fredag. Det ble feil. Vi var på fjellet på fredag. Avtale ble gjort:

Elkjøp skulle lever mellom 12.00 og 20.00 på mandag. I går.

Vi måtte ordne oss. Thv kom tidlig fra jobben. Han skulle dra tilbake senere. Jeg måtte sitte med lyd på mobilen på et viktig møte (Beklager, men jeg må. Får vaskemaskin osv. Litt pinlig).

Vi ventet, ventet, ventet, ventet. Ingen kom.

Mellom halv åtte og åtte ringte Thv til Elkjøp. Ingen tok telefonen. Ingen kom. Ingen ringte for å beklage.

Alle kan gjøre feil. De har mye å gjøre. Helt greit! Men ring da, for pokker! Vi omorganiserte hele dagen vår for å få til dette i går. Vi har tross alt betalt 500 kroner for denne frakten!

Ennå har vi ikke hørt noe.

Gjett hvor jeg skal rett etter jobben i dag?

Fortsettelse følger.

I kveld!

6 responses to “Ned med Elkjøp!

 1. marthe glad

  nommin sukk så irriterende!

 2. Men det årna seg. Vi har fått vaskemaskin 🙂

 3. så fint. Gå til marthebloggen nå, og les. Jeg skrevet lang post on ingen kommenterer den, de vemlingene!

 4. Elkjøp hedder Elgiganten i Danmark, og her købte jeg for 1½ siden en bærbar computer. For nylig gik harddisken i stå … Det kan jo ske, så jeg indleverede den til reparation og forventede som minimum, at harddisken blev udskiftet. Jeg har selv været it-supporter, jeg kan godt høre, når en harddisk er ved at dø.

  Men de udskiftede ikke harddisken, de nøjedes med at formatere harddisken og lægge alle programmer ind igen. Det tog dem 16 dage. Og de fik ikke gjort installationen færdig, så jeg måtte selv starte forfra med installationen da jeg fik den tilbage. Nu virker den halvt om halvt, men harddisken er stadig døden nær.

  Møgfirma!

 5. Det er som om jeg skulle ha sagt det selv. Jeg gremmer meg over at det står en Ariston/Indecitmaskin i kjelleren i stedet for en AEG. Og det verste er at det neppe er som han sa, at denne maskinen er bedre og dyrere. Jeg er helt sikker på at den ikke sentrifugerer bedre enn den andre, og prisen – Puah!!! Ja, da – den er en tusenlapp eller to dyrere enn AEGen, men den sistnevnte var jo på kampanjepris.

  Jeg gremmes!!!

 6. Tilbaketråkk: Hvorfor gjør ikke Elkjøp noe med det? « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s