Lykken er å være tre år og få nye joggesko

M har fått nye joggesko. Det må man ha om våren.

malene.jpg

Se så fine de er!

Vi gikk i skobutikken, men aldri har jeg kommet meg fortere ut av en butikk. Jeg tror de hadde tolv forskjellinge par å velge i, – men samtlige – s a m t l i g e . var rosa, og mange var dekorerte med glitter. Over min døde kropp!!! Jeg nekter!

Når jeg henter ungene i barnehagen, så ser det ut som om jeg har kommet i et bursdagsselskap. Alle jentene har skjørt, rosa klær, glitter, tiaraer på hodet. Visst er det søtt, – men ikke hele tiden og ikke i alle settinger. Og hva slags roller putter det dem inn i? Guttene har nemlig fortsatt praktiske klær og sko. Der er det lite glitter å se. Så kommer de to små hjem til eldgamle oss, – og da er det fram med dongerybukser og stripete gensere. Innrøm det: Det er noe mer praktisk, – og oseaner mer likestilt. Så hører det med til historien at vi også synes det er så mye, mye søtere.

brygga.jpg

Første tur på brygga

Vi fikk joggesko. I sportsbutikken.

32.jpg 12.jpg 21.jpg

Og bare så der er sagt, – jeg er ikke sponset av Adidas.

Reklame

5 responses to “Lykken er å være tre år og få nye joggesko

 1. Ja hvis man skal have ordentlige kondisko til børn, er der ingen vej uden om sportsbutikkerne, det er det eneste rigtige sted, ellers ender man med «flæser og glitter»

  Hils M og sig: De er kanon flotte og at hun ser rigtig smart ud»

 2. Det har jeg sagt til henne. Og visst ser hun smart ut, – og hun er ei flott jente. Hun skal jo ikke bruke skoene til sport, men jeg orker bare ikke alt glitteret. Jeg får grønt utslett av det 🙂 Jeg er heller ikke så begeistret for dem med borrelås. De blir så tykke over vristen. Hva er galt med skolisser? Når man har lært seg å knyte skolissene selv har man passert en motorisk milepæl. Jeg kan faktisk huske den følelsen fra da jeg var liten.

 3. Det har du helt rett i mamsen. Hurra for å ikke være rosa.

  Rapport. Nå har jeg og aksel og martin vært på oppdagelsestur i en elv og en tunnell som kom ut av fjellet, men vi hadde ikke kamera så vi fikk ikke tatt bilder. Og så har vi spist lammestek denne helga også, så det var godt.

  namse (og se, nå rapporterte jeg)

 4. Det er jo ingen jeg heller vi ha rapporter fra enn fra deg, da ungen min. Godt å høre at du har det fint der inne i håvedstaden. Her har vi hatt en usedvanlig deilig dag sammen med de to små. Vi har vært over alt og ingen steder. Jeg har forresten lenka til FMV-bildene dine på det ene innlegget mitt. Er det greit?

 5. Tilbaketråkk: Kald start, varm avslutning « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s