Blogstats

Noen ganger går jeg inn på bloggstatistikken min. Enkelte tekster har mange lesere, – andre er det ingen som ser. Hva kommer det av? Hvorfor så for eksempel ingen på de fine bildene jeg hadde tatt av de parringskåte froskene?

12 responses to “Blogstats

 1. Det med statistikkerne kan jeg heller ikke forstå. Jeg tror det afhænger lidt af det tidspunkt man lægger teksterne ind på, om der er nogen som læser dem eller ej.

 2. Kanskje det, – men jeg tror kanskje jeg skal slette denne teksten. Den ble litt for sutrete.

 3. Det behøver du da ikke. Sådan kan man jo også have det 🙂 Sådan har jeg det også nogle gange 😉

 4. Takk skal du ha. Så lar jeg den stå – en stund.

 5. Jeg så de fine bildene med froskene 🙂
  Er ikke alltid like flink til å kommentere folks skriverier men jeg leser
  alt.

 6. Ingen? Det passer nu ikke helt.
  Hilsen fra de varme lande.

 7. Kan du registere læsere på de enkelte indlæg?
  Når jeg går ind på din side får jeg mange indlæg op, som jeg så kan læse. Kun hvis jeg har kommentarer, går jeg ind i det enkelte indlæg.

  For det ER dejlige forårsbekræftende billeder.

 8. Jeg tænker lige som Farmer, for jeg har faktisk læst det indlæg, men ikke kommenteret det.
  Øh og nu dummer jeg mig, frosker er det frøer? For jeg har lidt svært ved at se det på billedet.

 9. Nei, uff og uff, – jeg skulle virkelig slettet dette sutrete innlegget. Nå blir jeg flau. Men så fikk jeg i hvert fall kontakt med verden, – også deg der nede i de varme lande HC. Det var jammen på tide. Nå lurte jeg virkelig på om du hadde blitt «history» som du ynder å kalle det.
  Jepp, – Lene, – frosker er frøer. Og det er jo ikke lett å se hva det er som stikker hodene opp der ute. Neste år skal jeg være der i tide!
  Farmer: Jeg forstår faktisk ikke helt den blogstatistikken jeg får opp. Det er registrert et visst antall lesere på de ulike innleggene, men det er ikke til å forstå. Totalt er det mange flere klikk enn det er registrerte lesere, – og hvordan vet de hva folk har lest? Man skroller jo nedover når man først er der for å få med de siste innleggene. Ingvild, – så hyggelig at du leser meg. Jeg håper det går bra med deg.

 10. Livetleker, jeg tenker også noen ganger på dette med blogstat. Men noen ganger ender jeg opp med å bruke altfor mye tid inne på denne blogstat-siden. Så tenker jeg – hvorfor skaffet jeg meg egentlig en blogg? Og da svarer jeg, fordi jeg har et behov for å skrive. Fordi jeg har så mye inni meg, som bare må ut. Og det er så godt å få uklare ting, klart formulert, som om ting da plutselig blir klarere for meg. Og når jeg mestrer dette, så er det en mye bedre følelse enn hvorvidt folk leser deg jeg har skrevet eller ikke.

 11. Miriam: Det er også en av grunnene til at jeg har en blogg, – men det er jo noen andre også. Hvis jeg ikke ville leses, så kunne jeg jo bare lagre det hele på pc-en min. Jeg publiserer et jo fori jeg vil leses, – og kommenteres.

 12. He,he, jo absolutt! Er jo godt å dele noen tanker med andre også, og ikke bare la det bli med mappen i Word. Men jeg kommer nok tilbake hit i alle fall 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s