Når nøden er størst …

Jeg vet jeg har vært sutrete de siste dagene, – og alt er selvfølgelig WordPress sin skyld. Men tenk så var det en der ute som hadde snappet opp hvor fortvilet jeg var. Og ikke nok med det, – han ville gjerne hjelpe meg. I dag har vi hatt arbeidsmøte på café, og nå er er alt så meget bedre. Kroppen føles ikke lenger uggen, WordPress fungerer som jeg vil at den skal fungere og jeg kommer helt sikkert til å sove bedre i natt.

Tenk at det finnes sånne flinke folk i verden. For det første har han hjulpet meg å installere Firefox, og da ble alt så mye mer samarbeidsvillig. Etterpå forsøkte han å lære meg både det ene og det andre. Jeg må med skam bekjenne at bare det ene la seg der det skulle i hjernen min. Det andre får komme etter hvert.

Dette var også mitt første møte med en blogger IRL. Det var ikke så farlig som jeg trodde, – men tvert imot veldig hyggelig.

Tusen takk!

4 responses to “Når nøden er størst …

 1. Hvor er det godt at læse – utroligt hvad bloggen kan byde en på. Jeg bruger selv Firefox og er meget glad for det, men ved ikke nok om wordpress til at kunne hjælpe andre, måske en dag 🙂

 2. Jeg måtte tenke meg lenge om før jeg våget møte denne skumle Internett-damen ansikt til ansikt. Man vet aldri hva de har i sikte. En kompis satt avtalt med med solbriller og en avis, ved et annet bord, og fulgte nøye med. 🙂

  Vel, neida. Og det var da så lite, som det heter. På bildet ser det ut som et er to maskiner som har fått møte hverandre «IRL», men det satt da to mennesker bak dem. Med kaffe og cola.

  Hadde nå endelig alle «dataproblemer» vært så enkle å sno seg rundt. Det skulle vært en fryd.

  WordPress-teamet må nok neste gang sørge for at det er testere med Internet Explorer også. De er dessverre i flertall som brukere, trolig fordi man ikke vet om alternativene eller ser behovet. Men Firefox-brukere er jevnt over fornøyd og vil ikke bytte tilbake til IE for alt i verden. Men denne gang var det ikke noe poeng at Firefox var bedre, bare at WordPress 2.5 er bedre tilpasset Firefox enn IE. Som regel er det omvendt for mange nettsteder.

  Så jeg ønsker lykke til med Firefox, med bloggingen, WordPress og alt. Ser frem til en kafeprat en annen gang, om ikke så lenge. Det er forresten flere bloggere i Fredrikstad, så det kan kanskje bli et lite treff.

 3. Tilbaketråkk: Knut Sparhell » Bloggarkiv » Når nøden er størst …

 4. Jeg bruger en «tykkere» version af Firefox, «Seamonkey», både på når jeg bruger Microsoft maskiner og når jeg bruger Linux, og den vil jeg anbefale p.g.a. at man kan styre de fleste ting efter behov.

  Og så vil jeg bare lige sige at vi alle har det med at det kun er «det ene» som lagrer sig i hukommelsen; man kan ikke huske alle de detailler, der hører til i opsætning af computere. Det er heller ikke altid, at det hjælper at skrive ned. Det vigtigste er at få en fornemmelse af, hvordan kontrol af maskinen foregår og opdage, at de fleste ting styres af dig, men at visse programmer «kan have deres eget liv» (sådanne programmer prøver jeg at undgå:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s