Lite annet å melde enn en jakke

Jeg er full av ord, og det er sjelden jeg ikke har noe å melde. Akkurat nå har det inntruffet en sånn sjeldenhet. Hvorfor vet jeg ikke riktig, men det er lett å finne grunner. Jeg er fullstendig nedsyltet i arbeid, og selv om jeg sjelden blir sliten av å jobbe, blir jeg utslitt av å ha ting liggende over meg. Det har jeg nå. I tillegg er kroppen litt tung og sliten og merkelig om dagen. Det suser i hodet og jeg er trøtt, trøtt, trøtt! Søndag sovnet jeg klokka ti, mandag sov jeg to timer om ettermiddagen og sånn holder jeg på.

En annen ting er dumme, dumme WordPress. Den nye versjonen tok helt piffen fra meg. Ingen ting fungere som jeg vil. Jeg har null og ingen forståelse av det tekniske som skjer når jeg bruker PC-en min. Det forhindrer meg ikke i å være en aktiv bruker, men jeg merker at jeg ikke har overskudd til å sette meg inn i en masse nytt akkurat nå. Det blir for mye for bitte, lille meg.

Sutre, sutre!

Men Liselottejakken har jeg strikket. Det var et spennende prosjekt. Jeg ante ikke om den ville passe før jeg hadde strikket den siste masken. For å ikke ha noe å skylde på, fulgte jeg oppskriften til punkt og prikke. Alt så stort og uformelig ut mens det var på pinnen, – men så passet den altså perfekt. Lengden er akkurat så nett som jeg vil ha den, ermene er ikke for lange og den sitter pent på min runde kropp. Jakken er strikket i den mykeste alpakkaull og er noe av det letteste og samtidig varmeste jeg har hatt på meg. Deilig!

Nå har jeg lyst til å strikke fler

10 responses to “Lite annet å melde enn en jakke

 1. Godt det stadig væk er lidt koldt, så du har fornøjelse af klædningsstykket en tid endnu!

 2. Det får jeg nok, – og er det noe som er sikkert, så er det at det kommer en ny vinter om noen måneder. La oss håpe på litt sol mellom våren og høsten.

 3. Her i huset sliter vi med dårlig form alle tre. Vi er trøtte, utslitte og ei er potte tett. Så du skal se at du kanskje holder på å bli syk du også. Jeg håper dog at det går forbi deg for til helga kommer varmen 🙂

 4. Du har da noget at fortælle – den flotte jakke du har strikket. Den er godt nok flot og den klæder dig helt utrolig godt, den må du strikke nogen flere af i forskellige farver 🙂

 5. Sikke skønt at se dit smukke resultat, Hege 🙂

  Ja, det er en dejlig model til os «klædeligt buttede» og jeg skal også have strikket endnu en – denne gang med Alpaca blandet i skidtet. Jeg kan slet ikke lade være 🙂

 6. Pas nu på dig selv, Hege, og din version af trøjen er bare lækker 🙂

 7. Så hyggelig at dere likte jakken. Jeg skal også strikke flere. Ingen tvil om det. Jeg planlegger også en genser i samme mønster.

 8. Elisabeth

  Lekker jakke Hege. Den kledde deg godt! Fin farge og form.

  Mvh Elisabeth

 9. Den er fin, jakken. Den passer fint. Og dejlige billeder også!

 10. Tilbaketråkk: Liselotte nummer to « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s