Post påske

Så er det strieskjorta og havrelefsa igjen, sa pappa alltid hver gang en ferie var over. Nå er det verken strieskjorte eller havrelefse som preger hverdagene våre, men mer å gjøre og mindre lekkermat er det, – og heldigvis for det siste. Om morgenen har vi måttet sette av litt ekstra tid til å grave fram bilene. Krokus og tulipanknopper har gjemt seg under sneen, men der har de det antagelig lunt og godt. Det er mer enn man kan si om oss. Vi fryser!

sne.jpg

På jobben var det full rulle fra første øyeblikk. Det er snart eksamen, og vi har liten tid å miste. Men selv om jeg pisker ungene framover i timene, så er det fortsatt tid til litt smil og hygge, i hvert fall i pausene. Og om du lurer på hva hunden har å gjøre der utenfor vinduet, så kan jeg fortelle at den er en av skolens tre hunder.

Ikke spør!

spise.jpg hund.jpg oss.jpg prat.jpg

Jeg lurer på om min gave til Operasjon Påskeglad noen gang kom fram. Det lurte jeg forresten på i fjor også, men kanskje er det ikke meningen at man skal vite det. I dag dukket min gave opp, og selv om det er noen dager siden påske, var den riktig velkommen. Det er sjelden det kommer pakker i posten, så denne ble studert grundig fra ytterst til innerst før jeg pakket den opp. Inni lå et pent kort og en nydelig bok om dufturter. Jeg skal sette meg ned med den senere i kveld.

 Tusen takk! 

konvo.jpg frimerke.jpg oransj.jpg kort.jpg bok1.jpg

4 responses to “Post påske

  1. Ja igang igen! Og det gælder om at bruge den rette studieteknik, så kan man godt slappe af til eksamen. Men det er svært, synes jeg.

  2. Sikke en spændende bog du har fået, Hege! Jeg håber, du fortæller lidt om den senere …

  3. Studieteknikk er en ting, Donald, – men vi har så overveldende mange elever at jeg noen ganger føler at det meste handler om organisering, organisering, organisering. Jeg må organisere meg selv, fagstoffet og ungene, og nå om våren i tiende klasse kjenner jeg meg lettere stresset og varm i kinnene.

    Men det går over.

    Boka er veldig søt med nydelige bilder, Madame.

  4. Tilbaketråkk: Hvit vår « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s