Stakkars, stakkars meg

Jeg må jo si det selv når ingen andre gjør det. Thv dro til Krakow i går morges, og jeg hadde gledet meg til noen dager i mitt eget selskap. Planen var TV, strikketøy, en bytur, besøk hos mamma, lunch med en venninne. Nå ser det ut til at alt må legges på is. Jeg har blitt syk. Det begynte med litt sår hals i går, og i dag var stemmen nesten borte da jeg våknet. Æsj!

Arbeidsdagen gikk på et vis. Jeg hadde bare to doble undervisningsøkter, og ungene tok hensy til lille, syke meg. Vi fikk gjort det vi skulle på et vis. En fin diskusjon ble det også. Tidligere i uka meldte nyhetene at homofile ungdommer blir utsatt for vold, – 16 % utsettes for vold fra sine foreldre. Da vi så det på nyhetene sammen i klasserommet, så jeg at det opprørte flere av elevene. Samtidig hører vi av og til at de bruker homoskjellsord på hverandre når de blir irriterte. Så fikk vi en prat om hvorfor man bør unngå det i den sårbare alderen de er i. Og i dag viste jeg dem denne filmsnutten. Jeg fant den hos ham her. Den var et fint grunnlag for diskusjon.

Så snart mandagen var klargjort sprang jeg ut av døren. På veien hjem kjøpte jeg ferdig sushi, og så krøp jeg under dynene. Jeg har sovet, badet og sløvet rundt. Kroppen er full av paracet, for det hjelper litt. Snørra renner og jeg nyser sånne serienys som er det verste jeg vet. Og så jeg som er ho som aldri blir syk. I fjor måtte jeg revurdere denne påstanden. Da fikk jeg lungebetennelse og var kjempesyk i flere uker. Sånn som jeg er nå har jeg ikke vært siden jeg var velidg ung. Har lungebetennelsen og all antibiotikaen svekket immunforsvaret mitt?

Det får bli sofaen, dyna og litt glipping på TV i kveld.

Nå har jeg lært å lenke til youtube, så her er videoen:

12 responses to “Stakkars, stakkars meg

 1. Da får du ha riktig god bedring Hege.

 2. Takk, Judith. Sånt som dette pleier å gå fort over.

 3. I Portugal drikker man i en sådan stund «chá de limão», «sitron-te», men som bare er kokt vann med litt store biter sitronskall i. God bedring!

 4. Også god bedring fra én, der har det ligesådan. Det må være årstiden – det er så frygtelig ubehageligt. Min mor ville have ordineret skoldende varm hyldebærsaft og masser af c-vitaminer.

 5. God bedring Hege, ærgeligt at jeg ikke lige kan smutte hen til dig med varm hyldebærssaft. Jeg er også sådan en, der aldrig bliver syg, så jeg krydser fingre.

 6. Takk skal dere ha. Ingen skal beskylde meg for å lide i stillhet :-)Hyldebærsaft? Det høres voldsomt dansk ut. Sitronvann? Sikkert like greit som alt annet, bare det er varmt. Her går det i nypete og Pepsi Max.

 7. Rigtig bod bedring Hege, må du snart blive rask igen 🙂

 8. God bedring!
  Også krysser jeg fingrene for å ikke få det selv. Men det smitter jo så lett, at har én det, så har hele byen det etter noen uker…. (:
  Varm te gjør godt. Jeg drikker urtete, men man tager vel hva man haver.

 9. Ja, man tager hva man haver. For meg hjelper et å sove mye, og nå har jeg sovet tre runder allerede i dag.

  God helg.

 10. God bedring Hege!

 11. Tilbaketråkk: Kræsjkurs, hurra! « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s