Vi jobber og leker

Jeg har holdt meg hjemme i dag. Hjemmekontor heter det visst i andre yrker, men lærere pleier ikke å holde seg med sånt. Alle elevene som er i arbeidsuke er besøkt, og jeg var rett og slett redd for å gå på jobben. Der var det eksamen i dag, og det er alltid noe å gjøre for alle. Dessuten kryr det av sosiale fristelser. Det er lett å strekke lunsjen i begge retninger, og det hadde jeg ikke tid til.Skulle det oppstå et akutt behov for meg, ringer de bare, og så er jeg på plass på sju minutter. Jeg har altså sittet her og rettet og rettet og rettet. Først da Thv kom hjem klokka halv fire smelte jeg igjen PC-skjermen og gikk ut i sola.

Det har vært et fantastisk varmt og deilig vær i ettermiddag. Thv har begynt å forberede til en ny stensetting. Denne gangen er det kompostbingene som skal få noe tørt å stå på. Jeg har luket, plantet og vasket potter. For meg er det verdens beste rekreasjon å pusle rundt i hagen. Det er ikke akkurat lønnsarbeid vi bedriver er ute, og vi skylder ingen noe. Arbeidsøktene er sjelden lange. Rett som det er setter vi oss til med noe kaldt å drikke, eller vi lener oss på spaden og slår av en prat. Og så skal jo Thv leke litt. Hagen vår er for liten for det radiostyrte flyet hans, men hva har man naboer for. Hvis du lurer på hvor flyet er, skal du bare følge blikket til flyveren.

3 responses to “Vi jobber og leker

 1. Husk på duken under kompostbingen!
  Ser at undermuren hos naboen må pusses…
  Meldt bra vær her i Skaraborg lø/sø
  Så da sees vi muligens hos flotiljen!

 2. Det er godt at skabe rum til hvile og leg 🙂

 3. Her har vi bare duk på bordet, nabo. Flotiljens dag får visst bli neste år eller deromkring. Det ble for langt å kjøre etter en lang dag og natt.

  Det er det, Losarinas mor, og vi får det til nå som det er feriedager i vente.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s