Er det søndag allerede?

I går kveld var vi i femtiårslag, – ett i en lang rekke denne våren. Det var veldig hyggelig. Maten var strålende, gjestene vennlige og alt var bare velstand. Det jeg kommer til å huske best, var han som reiste seg foran 60 gjester og sang en romantisk Sørlandsvise for å minne jubilanten om hvor skjønt de har det på Sørlandet om sommeren.

Hjemme kom vi oss liksom ikke i seng. I stedet lå vi en bylt på badegulvet alle tre, Thv, Marthe og jeg. Det er lenge siden vi har ligget sånn og snudd livet sammen. Marthe kom hjem ens ærend fra Oslo for å passe de små i går kveld. Bonusen er at vi får noen timer sammen med henne.

Det har nemlig vært en hektisk helg, og jeg har ikke rukket å puste ennå. Noen ganger blir det sånn. De to små er her, og da skrus tempoet nødvendigvis opp noen hakk. Dagen i går var et maratonløp: Tidlig opp, aviser, baking til festen, handletur, på leilighetsvisning med mamma, besøk fra Oslo og så på fest.

Nå sitter vi her og henter oss inn igjen. Det er søndag. Marthe spiser frokost i sofaen. De små ser tegnefilm. Thv surfer på nettet for å finne billigste transport til Roma i oktober, – og jeg skal bare trekke pusten et øyeblikk.

Ha en god dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s