12 925 gjester på en dag – Takk VG

Her i mitt lille hjørne av Bloggland ligger det daglige besøket på omkring 400. Det holder for meg, antallet altså. Jeg skulle selvfølgelig ønske at flere hadde kommentert, men som blogger kan man ikke kreve noe som helst av sine lesere. Noen ganger glimter det til med litt flere treff, og da blir jeg superglad. Inntil fredag var rekorden min på noe over 600 besøk på en dag. Det er mulig det var da jeg skrev innlegget Gruppesex. At det handlet om froskene i skoledammen, visste jo ikke alle de som satt og surfet der ute i nattemørket, men skuffet ble de sikkert.

På lørdag produserte jeg i all hast et innlegg om Fridtjof Nansen, hans nakne kropp og hete ord. Nakenhet selger, det lærte jeg jo av gruppesexposten. Det kom derfor ikke som et sjokk at jeg høyna til noe over 900 lesere i løpet av søndagen.

Det var før VG kom på banen. Mandag fikk jeg en kommentar fra Magne D Antonsen i VG. Han skrev noen fine ord, og kunne fortelle at han hadde lagt meg opp som en av dagens bloggere på vg.no. Klart jeg ble glad. Det er alltid hyggelig med litt skryt. Det streifet meg selvfølgelig at det også kunne komme en bonus i form av flere lesere.

Det gjorde det.

I løpet av mandagen var 12 925 lesere innom bloggen min. Om de leste, er en annen sak. Det kan jeg aldri vite. Det er fortsatt to timer igjen av tirsdagen, men allerede nå har 9 706 tatt turen innom.

En ting er helt sikkert: Det vil ikke vare.

14 responses to “12 925 gjester på en dag – Takk VG

 1. Når det regner på presten, drypper det på klokkeren.
  Har også hatt en god økning i besøkstallene, og langt de fleste kommer fra deg. Et femtitalls klikk, sånn ca fra «Livet leker», både i går og i dag. Og ikke minst, de har brukt tid på bloggen, ser at en førti – femti poster er åpnet, så de har vært nysgjerrige om ikke annet. 😀
  Så det lønner seg å skrive gode kommentarer, blir trafikk av det.
  Kommentarfeltet har tatt seg opp også, men det er nok mer på grunn av en diskusjon som går på Karavanseraiet.no akkurat nå, enn av økt trafikk. Men det har også vært nye fjes 🙂
  Er nok som du sier, business as usual, om et par dager.
  Det er greit det òg. Med gode kommentarer blir det litt arbeid å gi gode svar

  Original Kamelrytterske, bare på Karavanseraiet.no, om om lenker og komplimenter

  • Så moro at du får lesere fra meg. Det liker jeg. Og du har helt rett: Den beste måten å få lesere er gjennom kommentarer på andres blogger. Det er likevel viktig å kommentere for kommentarens skyld. Jeg har snakket med mange bloggere som føler seg misbrukt av skribenter som kommer med intetsigende kommentarer bare for å få egne klikk i retur. Hvordan de kan vite at det er motivasjonen, lurer jeg på. Jeg skriver ofte intetsigende kommentarer 🙂 Da handler det gjerne om å gi et livstegn eller et par ord som anerkjennelse for et fint innlegg. Selv blir jeg jo alltid glad for sånne.

 2. Så hyggelig, målet med Lesernes VG er å gjøre andre oppmerksom på innlegg som kan skape debatt og refleksjon, eller være til nytte.

  Tips meg gjerne om gode blogger på magnea at vg punktum no, jeg leter hele tiden etter gode innlegg i alle sjangre.

 3. Wow – det er saftsusme mange læsere! Det bliver spændende at se hvordan det går i fremtiden, for man kan jo håbe, at mange af disse læsere kommer tilbage en anden gang…………..:D

 4. Det er kjempe kult at du fikk så mange lesere Hege !
  VI i klassen din leser også denne bloggen !
  Den er kjempe fin 😉

  • Så moro at dere også er her, Emilie. Jeg skal opprette en blogg for klassen også, så kan dere kanskje komme igang med egne blogger etter hvert.

 5. Så kult med så mange lesere Hege! Flott at mange finner veien til bloggen din. Det gjør dem lurt i.
  Her er det mye variert lesning. Bloggpostene dine er ofte solide, opplysende, varierte, morsomme, har av og til snert- og ikke minst er skrevet med god porsjon hjertevarme.

  God helg ønskes deg :o)

  • Takk for det, Elisabeth. I dag er jeg nesten nede på normalt nivå. Så lenge varte det 🙂 Men de torfaste leserne er mer enn velkomne.

 6. Jeg er enig i at kommentarer som henger sammen med innholdet på innlegget gir mer enn et svar som ser ut som kunne passe til hva som helst, eller ikke noe i det hele tatt.

  Likevel, noen innlegg er bare enkle, sosiale innlegg uten noe stort poeng eller temaer som er diskutable. Slike innlegg synes jeg er fint å få en enkel kommentar på, som bare viser at den som leser liker det jeg skriver. Det gir en kontakt det og. Og det regner jeg med er hensikten til bloggeren også?

  Mange besøk du har hatt, moro så lenge det varer! Ser at det er stor forskjell fra innlegg til innlegg hvor mange besøk som kommer fra VG. Sex selger alltid og det skal visst ikke mye til, heller.

  • Nei, når det gjelder sex, så holder det med noen frosker i en dam 🙂

   Ellers er jeg enig. Det er flott å få sånne små: Jeg har lest-kommentarer. Fortsatt har jeg dobbelt så mange daglige lesere som vanlig, men det er på vei ned ser jeg.

 7. Hehe, jeg lo godt av den biten om gruppe-sex og frosker i skoledammen 😉
  Syns jeg ser de ansiktene ja 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s