Ennu doftar … sommar

Hittil i år har vi bodd på hytta i 51 døgn. I tillegg kommer de seks døgnene i påsken da Henrik og hans Marthe bodde her. Det er avgjort rekord, – og ennå er vi på langt nær i mål. Når man har hytte, er det faktisk et poeng at den blir brukt.

???????????????????????????????

Både det nye badet og det fantastiske været er årsaker til at vi har skrudd opp antallet hytte-døgn. Jeg leser i hyttedagboka at vi hadde oppunder 20 varmegrader rundt 20. april. Ikke rart vi holdt oss her ute. Nå er vi inne i sommerens andre hetebølge, og det er så varmt at vi knapt vet hvor vi skal gjøre av oss.

DSCN0215

Likevel går tida, og 31. juli nærmer seg. Det er tradisjonelt den dagen vi flytter hjem; ikke for å være hjemme, men for å gjøre noe annet. Nå har vi vært på båttur og badet i et sett i ukevis, og det er på tide å få litt luft under vingene.

???????????????????????????????

Ferieturen blir ombord i vår egen bil, og antagelig svinger vi oss bare litt nedover Sverige, – kanskje tar vi en liten svipp over til Danmark. Sommeren er liksom ikke over før vi har spist en tallerken koldskål.

DSC08610

Men ennå er det noen dager igjen, noen uker, faktisk, før vi skal begynne å jobbe. Det skal bli tid til enda noen snorkleturer i salt vann, enda noen dager under naboers baldakiner i lystig prat over vin og god mat.

Det er ikke helt slutt ennå.

???????????????????????????????

6 responses to “Ennu doftar … sommar

 1. Som så ofte når jeg besøger dig, bliver jeg glad – helt rolig og glad, for I 2 skaber jer et godt liv. Knus Miri

 2. Vet ikke hvor mange døgn vi har hatt her i år Hege men det er sikkert en hel haug, enda i år har jeg bare tre uker ferie 😦 Nå ligger vi på terrassen og gleder oss til solen går ned bak røyken fra Øra så vi kan lage middag 🙂 Guri for en zzzzommer 🙂 Fantastisk 🙂

  • Jeg ser i avisa at det ryker på deres kanter. Stakkars brannmenn. De driver visst og graver ut brennende metall for å få slukket.

   Jeg har ei hyttebok, skjønner du, og der skriver jeg noen linjer hver dag. Da kan jeg telle opp antall døgn.

   Her er verandaen for varm, – men vi har også en i skyggen, og der holder vi oss når vi ikke er på sjøen. Drømmen om et badebasseng kjennes veldig påtrengende om dagen.

 3. Ja, for en sommer vi har!
  Selv om jeg og patriarken jobber, har vi lange ettermiddager og kvelder ved sjøen med bading, grilling, fisking, venne-og familiehygge. Intenst, men flott. Sove kan vi gjøre til vinteren. Egentlig veldig greit å jobbe i juli, syns jeg – når sommeren er som dette. Får feriefølelse.
  Og deilig å vite at vi har to ferieuker tilgode fra midten av august.
  Fortsatt fin ferie, Hege!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s