Lite å melde

Vi er på ferie, men har i grunnen veldig lite å melde. Dagen starter med et par timer jobbing, – men det er jo ikke akkurat så spennende. Når frokosten er spist og jobben gjort, rusler vi ned trappa vår og under de vakre blomstene, – og så tar vi det derfra.

???????????????????????????????

I går gikk vi tur, sånn for mosjonens skyld, litt oppover og litt bortover. På veien traff vi noen av disse søte, gamle damene, de med tjukke ullstrømper, sånn i tilfelle det skulle bli snøstorm.

DSC07291

I dag tok vi bilen. Det er fine veier her, og nå går motorveien helt til Mogan. Dit dro vi for et par dager siden. Ingen grunn til å kjøre utfor stupet lenger så vi bruker motorveiene der de finnes. Bare et kvarters tid unna ligger Playa del Cura, der vi bodde i fjor, og dit kjørte vi i dag for andre gang denne uka.

???????????????????????????????

Vi var en tur inne på det flotte anlegget der vi bodde, og visst er det lekkert. Men det er minst like koselig her vi bor nå, og halve prisen. Og stranda er for alle, – så i dag lå vi på Cura-stranda og grillet oss både foran og bak, – og leste i boka vår. Jeg er igang med bok nummer tre her nede. Det var mye sol og veldig varmt, så nå har vi badet i havet også. Deilig, rent og friskt.

???????????????????????????????

En liten kravletur bortenfor Cura, nedenfor Guantanamo, litt lenger enn til det nedlagte fiskemottaket, ligger øyas mest pjuskete restaurant. Kusinen anbefalte den i fjor, og det ga mersmak. Vi har jo skjønt at det er på sånne lurvete steder vi ofte får den beste maten. Der står svigermor på kjøkkenet og kokkelerer, og aldri har vi fått bedre reker i hvitløksolje enn her.

???????????????????????????????

God mat hører ferien til, men selv om sjelene våre har godt av det, – stemmer ikke det helt for kroppene. Til mitt forsvar skal det sies at jeg drikker fint lite alkohol (Thv får heller min dose), jeg spiser lite av is og søtt og snacks, – det er ikke der det ligger. Men så var det dette hvite brødet da, med sprø skorpe, og skinka, og osten og hvitløksrekene. Godt det ikke varer lenger, sier kroppen, – synd, sier sjelen.

Hva vi gjør i morgen er ennå ikke bestemt. Kanskje en halv dag på Cura. Kanskje en halv dag ved bassenget. Kanskje middag i Las Palmas. Kanskje blir vi på verandaen vår.

Og om 44 timer reiser vi hjem.

Vil ikke!

???????????????????????????????

7 responses to “Lite å melde

 1. Så flott at dere trives på denne plassen! Dere ser ut til å nyte ferien. Som vanlig… Veldig greit med leiebil. Småturer hit og dit, når det passer dere.
  Og heldig med været er dere også 😀

  Skulle gjerne vært i Mogan igjen, men prisene steget noe voldsomt. Ingen vits for meg å vansmektes andre steder på «holmen». Har brukt 2 uker til å innhente priser på leiligheter til høstens opphold. Gir opp Mogan og drar til fastlandet i stedet. Hvor jeg kan bo 2 mnd for det 2 uker koster i Mogan!

  Til dere sier jeg; nyt de siste timene til fulle! Gjerne for meg også…

 2. Jeg visste ikke at det var spesielt dyrt i Mogan, – for det er ikke dit vi helst vil. I går kveld sjekka vi for moro skyld hva det koster for ei uke på leilighetskomplekset ved siden av oss her. Der er det toetasjes leiligheter rundt et flott basseng. Pris for oss to i uke 40 (Høstferien): 1300 kroner. Det heter Apartementos Parq Nogal (Tror jeg det var). Men så er det neste utfordring: Billig fly.

  Uansett trives vi veldig godt her vi bor i år. Det eneste som irriterer oss grønt er alle som fyker ned til bassenget og legger ut håndklær og okkuperer solstoler tidlig om morgenen. På samme måten lar de håndklærne ligge når de drar til byen eller blir borte i timesvis. Vi ville dødd av skam om vi gjorde det samme, – og derfor må vi alltid åle oss rundt og skvise oss innimellom. Arrghhh!!!

 3. Åh du har det godt! Vil ikke hjem! 🙂
  Det er ikke en skiferie, så meget kan jeg se, og det bliver der nok heller ikke meget af hjemme, jeg gætter at vinteren er slut når I kommer hjem!

  Hyg jer! Og nyd synet af de røde blomster.

 4. Digg digg digg. Nyter solord og solbildene dine, Hege.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s