Lurte du på hvordan det gikk med boden?

Thvs sommerjobb er ferdig, – nesten ferdig. Et par vindskier må ha litt mer maling, trammen mangler ett bord og innredninga er ikke helt klar, – men bortsett fra det er den ferdig.

???????????????????????????????

Vi er kjempefornøyde. Et lite, tåpelig øyeblikk var vi fristet av å kjøpe en ferdig bod i omtrent samme størrelse som denne. Den er 4,5 kvadratmeter. Heldigvis gjorde vi ikke det. Et byggesett av omtrent samme størrelse, ville kostet bitte litt mer, men så er det kvaliteten. De ferdige bodene man finner på byggvarehusene er kassebord sammenlignet med denne.

???????????????????????????????

Boden vår har gode dimensjoner. Gulvet er laget av 1 1/4 » tykke trykkimpregnerte bord, reisverket av 2 X 4″, takbjelker 2X4″ og veggpanelen er 21 mm tømmermannspanel med hjørnekasser. Taket er et lett bølgeplasttak.

Det er ikke billig å kjøpe trevarer, og prisen ble 10 800 kroner totalt, men så har vi også en bod som vil vare.

???????????????????????????????

Så lurer du kanskje på hvorfor jeg er så opptatt av denne boden. Det er jo bare en bod, og veldig lite å mase med. Grunnen er selvfølgelig at Thv ikke er snekker og jeg ikke er maler. Da er det moro å få til et sånt byggverk i løpet av en sommerferie. Snekring og maling ligger fjernt fra å undervise i matte eller rette prøver, – og det er en deilig avveksling så lenge det ikke blir for mye. Dessuten skal det bli deilig å få alt verktøy ut fra skuffer og skap inne i hytta.

???????????????????????????????

6 responses to “Lurte du på hvordan det gikk med boden?

  1. Bravo !! Flot arbejde- forstår jeres glæde- I kan sagtens være stolte 🙂

  2. Knakandes fin bod, altså.

    • Det synes vi også, Marthe, – og jeg skulle ønske det hadde vært lov å bygge flere sånne små, søte hus på tomta. Vi kunne bygd et par – tre små singel-soverom.

  3. Så flott den ble! Grattis. Likte godt det siste bildet.

    • Takk! Ja, jeg tenkte jeg skulle skynde meg å skrive ned litt for framtida. Min svigermor gjorde alltid det. Hun skrev årstall, pris osv under møbler og andre ting de kjøpte inn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s