Endelig skjer det noe

Jeg er et sosialt dyr, sånn er det bare. Men du må ikke tro jeg vil være sammen med folk hele tida. Tvert om, – jeg elsker at Thv og jeg går her og stuller og steller alene på hytta, men det får da være grenser. I år har det tatt i overkant lang tid før folk rundt oss har kommet på plass i hyttene. Vi to har bodd her ute alene i tre uker, og med unntak av noen dager med besøk av ungene våre, har vi kun hatt to – tre kaffebesøk. Det kan bli litt stusselig i lengden.

???????????????????????????????¨

Stusseligheten varer ikke lenge om sommeren, og nå ser det ut til at det skjer noe. I ettermiddag starta vi med vin og kos på verandaen vår, før vi kjørte bort til Foten. Det var satt vann over til den årlige rekefesten. Reker og reker, forresten, – det aller beste vi får å spise er blåskjellsuppa. Bedre finnes ikke!

reiks

???????????????????????????????

Tid til å rusle en tur langs vannet ble det også. Været var som det skal være i juli, og oppe i stupetårnet konkurrerte guttene om de lekreste stupa helt til mørket senket seg.

???????????????????????????????

Sånn – da har vi fått en omgang sosialt liv, og i ellevetida kjente jeg at jeg var forsynt. Vi er jo litt ute av trening etter tre uker med ferie, og det var faktisk deilig å komme opp til ei stille hytte og to små, forventningsfulle pusekatter.

Om et par dager er vi klare for påfyll, og det passer bra, for da blir vi mange – riktig mange!

DSC04741

2 responses to “Endelig skjer det noe

  1. Det er rart at se som I hygger jer – dejlige billeder! Rigtig god ferie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s