Hvis du lurte

– så går det raskt framover. Han bygger og bygger, mannen, – og det er ingen lidelseshistorie. Det virker rett og slett som om han koser seg.

???????????????????????????????

Det hjalp selvfølgelig å få sønnen på besøk. Riktig nok ble den yngre garde overrasket over hvor sterk og utholdende den eldre var, – og det er jo hyggelig for den gamle, men likevel var det en veldig kjærkommen hjelp da Thorvald junior bar opp mesteparten av det Thorvald senior har gruet seg for i et par år. Det er faktisk bæringen som har utsatt et prosjekt vi har planlagt i flere år.

???????????????????????????????

De siste kveldene har han holdt på å snekre til i nitida om kvelden, – men nå går ikke det lenger. Hyttenaboene er på plass, og de har en liten knott av en unge. Sånne skal som kjent sove om kveldene. Soving og hammerslag er ikke kompatible, – og da må hammeren vike.

Men framover går det altså.

???????????????????????????????

Reklamer

2 responses to “Hvis du lurte

  1. Du har virkelig en Handyman i Thv forstår jeg, Hege. Og en sønn in-spe. Morsomt at han er interessert i lære han yngste også. Ser ut til å bli solid dette.

    • Han er handy, det skal jeg si deg. Far og sønn har mekket litt motor og småjobba sammen før. Det viktigste er at man har lyst, – og Thv lever etter mottoet: Dette har jeg aldri gjort før, så det skal nok gå fint.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s