Feriefølelse funnet i Sverige

Plagsomt varmt har det ikke vært hittil i ferien. Da jeg kom tilbake på hytta i dag, var det 15 grader og sur vind, men da hadde jeg i hvert fall opparbeidet noen feriefornemmelser. Jeg har vært på tur, nemlig, sammen med kusinen, til Sverige.

???????????????????????????????

Sverige rett etter midtsommarfirandet var varmt og soligt, akkurat sånn som man tror Sverige alltid er. I løpet av et og et halvt døgn opplevde vi masse. Sånn er det i grunnen alltid når vi er i Sverige, grønt og frodig og midtsommar – og fullt av opplevelser.

???????????????????????????????

Også denne gangen overnattet vi på et torp hjemme hos hyggelige mennesker, men vi var noe lenger nord enn vi pleier å være. Torp var det like fullt, og veldig svensk og veldig hyggelig.

???????????????????????????????

DanÅke

Reklamer

5 responses to “Feriefølelse funnet i Sverige

  1. Sverige er hyggelig. Jeg har ofte nydt bilder og beskrivelsene dine fra broderlandet her på Livet leker, Hege. Antar du straks er klar med et lite torp selv?
    Blir ikke gult&blått for vår del denne sommeren, men derimot en tur til det flate, søde røde og hvite landet like sør. Søndag 14.7 har vi en avtale med Gitte m mann på Lousiana. Tenk om du/dere hadde dukket opp også, Hege?? Superhyggelig 🙂
    Fortsatt god Sommer.

  2. Torpet er sanrt til salgs, men vi tror ikke vi tør. Det blir for mye å holde styr på. Når det gjelder ferie, så skal vi i samme retning som dere. Vi vet bare ikke når. Egentlig ligger vi litt på været. Førstkommende lørdag skal vi i bryllup, og etter det ligger sommeren åpen. Det hadde vært veldig moro å dukke opp på Louisinana 14. juli, og du skal ikke se helt bort fra det. Likevel er det nok mer sannsynlig at vi setter kursen mot det flate de første dagene i august. Vi ser på det.

  3. Fint billeder, Hege! Dejligt hus.

  4. Det synes jeg også, Amanda.

  5. Tilbaketråkk: Klässbol – linveveriet midt inne i skogen | Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s