Slange lange

Nå er altså ikke stålormer slanger. De er øgler. Men det er en annen sak. Denne karen lå midt på stien og ønsket oss velkommen.

???????????????????????????????

6 responses to “Slange lange

 1. Uæææ… Samme hva de egentlig heter, ekle er de uansett. Jeg hater ormer og slanger! Og stålormer. Skikkelig fobi. Mister huet fullstendig når jeg ufrivillig ramler borti slike. Men jeg går tur i skauen da. Så mye styrer ikke fobien meg.
  God sommerferie, Hege. Håper du får hodet over vannet sånn gradvis.

  • Synes du de er ekle, så er de ekle. Jeg vil nødig ha dem i senga mi, men ekle synes jeg ikke de er. De er tørre og fine å ta på.

 2. Det er længe siden jeg har set en stålorm – er det virkelig en øgle, og ikke en slange? Man skulle tro det var en slange. Stålorme er ikke farlige, lærte vi som storbybørn på ferie i naturen, på Bornholm og andre steder hvor der var sommerlejr. Hugormen er farlig og kan kendes på en gul vinkel på hovedet. Ikke sandt?

  • Alt du skriver stemmer, Donale. Huggormer er farlig, men ikke veldig farlig. For noen kan den være dødelig, men da tror jeg må ha en slags allergi mot dem. Bistikk er også farlig for noen.

 3. Den har jo mista halen sin jo, stakkarn.

  • Du så det, ja. Den har nemlig det, mista halen sin. Husker du da dere var små, litt små, at vi holdt en stålorm etter halen, og så slapp den halen og pilte inn i busk og kratt? Denne rørte vi ikke, så det gikk nok bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s