Sol! Sol!! Sol!!!

Vi er på plass. Så til de grader på plass. Turen ned gikk som den skulle, både på flyet og ellers. Vi satt bak ham som gjerne ville være bestevenn med Thv og skravla og skravla, og så var det hun bak, hun som hamret i seteryggen til Thv da han ville lene seg bakover. Sånne damer hører også med. De har sin misjon med å muntre opp oss andre. Så veksler vi blikk og flirer litt over den rare suredamen. For en rolle å sette seg i!

???????????????????????????????

Hotellet er helt og aldeles fantastisk. Moderne. Rent. Stilig. Midt på stranda. Lekkert basseng. God frokost. Hyggelig personale. Bungalowenene ligger litt tilbaketrukket, stille og rolig. Vi har utsikt til havet og hører bølgene rulle og rulle og rulle.

Men viktigst er sola. I fjor bodde vi på Playa el Ingles, og der var det rett og slett litt surt. Her er det stille, varmt og solig. Det er derfor vi er her.

???????????????????????????????

Men så var det dette Internettet. Gran Canaria er ikke akkurat kjent for sitt kjappe nett. Det går fint både å lese aviser og gå på Facebook, men opplasting av bilder er nesten umulig. Nå skal det sies at jeg ikke helt tror på hotellpersonalet når de sier at det er sånn over hele øya, – at det rett og slett ikke går an å få noe raskere. Hvordan i all verden kan bankene og bisnissfolka drive sine gesjefter da?

???????????????????????????????

Tross tregt nett, – jeg skal prøve å legge opp et lite postkort hver kveld, bare for å holde dere oppdatert. Så får dere leve med at jeg ikke kan redigere høykantbildene, sånne som det øverst i denne posten. Det er bare å legge hodet på skakke, så ser det bra ut. Luksusproblem!

Da stikker jeg ut til bassenget!

???????????????????????????????

6 responses to “Sol! Sol!! Sol!!!

 1. Så herlige å se sommerlige bilder! Lekkert anlegg og det lønner seg tydeligvis å gå litt opp i pris. Tror ikke dere angrer på valget av destinasjon 8|

  Internett på Gran Canaria er slettes ikke noe å skryte av og det gjør de vel heller ikke. Alle sliter, både i business, private og turistene. For et par år siden ble det sagt at svakt internett truet turismen. Men det koster penger å bygge ut og økonomien er som alle vet ikke den beste i Spania. Verken på øyene eller fastlandet. Når det er sagt, må jeg skryte av gratis internett som finnes på utrolig mange hotell og restauranter nå.

  En liten værrapport, for at dere kan nyte solen enda mer: Her øser regnet ned, men jeg kan glede meg over 9 varmegrader.

  Gleder meg til nye rapporter. Kos dere videre!

  • Jo da, det lønner seg nok å gå opp i pris, Randi. Vi gjorde det fordi vi startet med en gavesjekk, og jeg tror nok vi velger noe billigere neste gang. Det er sola som er det viktigste. Kanskje jeg skriver litt om det senere.

 2. Det der ser jo helt fantastisk ut. Dere går glipp av yr i luften og flere cm med slaps her hjemme;)

 3. Kooooos dere videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s