Puselus har fått seg dame

Hun dukket opp her i ettermiddag. Det var Puselus som hadde tatt henne med hjem. Vi sa minst mulig, – det skal man når familiens yngste kommer hjem med en mulig kandidat.

DSC02281

De er visst ganske forelskede, men forholdet er i en tidlig fase. Hun fulgte etter ham rundt i stua, hit og dit, opp og ned. Han forsøkte å være litt sånn hard to get. Det kan ha sin årsak. For selv om hun er mer enn villig, kan det hende hun blir skuffet. Puselus er nemlig ikke helt den hannen han en gang var, og langt fra den hannen hun tror han er. Kanskje er det ikke noe problem. Det samme kan sies om mange menn.

???????????????????????????????

Det er helt klart at den lille sorte ikke har oppdaget noe av dette ennå, – og vi har ikke tenkt å sladre. Noen ting er best usagt. Andre ting bør man oppdage selv.

Fram til det skjer, jakter han på den lille søte gjesten. Han husker bare ikke hvorfor.

???????????????????????????????

7 responses to “Puselus har fått seg dame

  1. Å så vakkert 🙂 En god start! Vakker puselus og lekker ung dame (Puseline???) 😉 Regner med en føljetong utover våren nå da, med leveringsklare kattunger primo mai? Bilder, historier, små morsomme ting, la oss få delta med detaljer om disse vanvittig nyelige bitte små som strever med å finne puppen, matskålen, balansen, det å gå fremover og ikke i revers osv, og som i løpet av 8 uker utvikler seg til fantastiske nytelige elegante ungkatter… Jeg må bare med en gang gå sterkt ut og presisere at NEI nå skal vi ikke ha flere katter, desverre, vi har nå en stykk kattepus (TIGERjenta vår) og to stykk hunder (Mollybolly og Emmaemma) og har planer og tro på at tilogfra hytta-reisene i sommer bør bli litt enklere med en katt og to hunder, kontra en hund og tre selvbestmte kattedamer som kom ubetinget akkurat når de ønsket det selv, ikke når bilen var ferdig pakket 😉

  2. …Meen det er kanksje bare en kort vinterflirt??? Eller som min yngste sønn; «Hun er bare en venn», «hun også», og «hun». Ok. Livet er kanskje blitt enklere?

  3. Tihi, 9na, – jeg tror du må lese denne posten en gang til 😉 Her blir det neppe kattunger. Da må de i tilfelle adopteres.

  4. Jeg elsker bloggen din, Hege! Takk for at du bidrar til smil, undring, og humring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s