Grønnfor

Nå er det grått og trist ute. Ekkel hvit, småskitten snø dekker gresset, 16 svinekalde kuldegrader kjemper seg gjennom husveggene og inn i stua mi og det er ennå lenger til våren enn til Roma. Da gjør det seg med litt grønn mat. En liten kyllingfilet, en enkel lammekotelett eller ei lakseskive blir mange hakk bedre med en skje grønnfor.

Se bare her:
1 krukke basilikum
3 kvister bladpersille – eller mer
3 dillkvister (Akkurat her kan du jukse med litt tørka dill)
1 dl cashewnøtter eller paranøtter
saften av 1/2 sitron
2 ss olivenolje
litt salt
litt pepper

Alt dette putter du opp i en smal skål. Så kjører du på med en god stavmikser. Ikke gi deg før alle ingrediensene er most til ei skikkelig irrgrønn guffe.

Jeg sa kyllingfilet, lammekotelett eller lakseskive, – men det smaker også godt til skinke, på brødskiva, som dipp.

Det er rett og slett godt!

3 responses to “Grønnfor

  1. Det lyder lækkert og skal helt sikkert prøves her hos os! Tak🙂

  2. Digg! Skal prøves. Snarest.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s