Sjefskatta

Etter at Puselus flyttet inn i huset, har Gustav rygget unna. Da vi kom hjem fra hytta, sluttet nabokatta helt å komme inn til oss. Utover høsten har han av og til sneket seg inn for å spise litt, men han føk ut like fort som han kom inn. Det ble noen konfrontasjoner, som han ikke orket å ta. Men så kom vinteren og kulda, og nabokatta måtte revurdere situasjonen. Riktig nok har han et eget hjem over gata, men hvis ett hjem er bra, er to hjem bedre. De siste ukene har han vært på besøk hver dag. De to kattene snuser på hverandre og det hender de ligger og sover under samme bord.

Likevel er det aldri noen tvil om hvem som er sjefen.

6 responses to “Sjefskatta

  1. Og jammen ligger sjefskatta standsmessig. Litt av en kongestol!

    • Morsomt at du skulle si det. Den stolen går nemlig under navnet Kongestolen her i huset. Det var det vi kalte den da ungene var små. Det er en gyllenlærstol fra 1930-tallet, og den kommer fra Thvs barndomshjem. Læret er ganske slitt i setet, derfor får den stå der oppe hvor det ikke er noe direkte sollys. Nå som begge kattene har lagt sin elsk på den, må vi ha et teppe på setet for å beskytte det.

  2. Billeder, Hege! Vi vil se billeder af de to dejlige katte, når de hygger sig sammen! Hvor er det godt, at de efterhånden er ved at blive gode venner… 😀

  3. Hold da op – det er jo et par meget store katte… begge to! Det er sjovt, at det er Puselus der ligger øverst og viser at han bestemmer, haha. Men det viser jo også, at han har det godt og føler sig hjemme….. 😀

    • De er store, Jens, – og Puselus er størst. Men han har altså så mye pels at han nok ser fyldigere ut enn han er. Fete er de ikke, .- de har bare tung benbygning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s