Hvor er vi?

Jeg synes det er like merkelig hver gang. Vi starter dagen i Fredrikstad, spiser frokost, vasker klær, klipper gress, pakker og ordner. Så kjører vi våre 20 minutter til flyplassen, klokka fire sitter vi på flyet og vips så er vi langt av gårde. Vi lander på et varmt og fuktig sted, setter oss i en liten søt bil, en Fiat 500 om det skulle interessere, og akkurat i det sola går i havet ankommer vi hotellet.

Tenk at det er mulig å få til så mye på en og samme dag.

Vi aner ikke hvor vi er. Vi har jo aldri vært her før. På flyplassen satte vi på GPS-en og så kjørte vi etter anvisningene i 45 minutter. Bilen ble stoppet og ganske riktig, – vi var framme der vi skulle. Magisk!

Kanskje er dette stedets Lisleby eller noe sånt. Men foreløpig har vi blitt veldig, veldig positivt overraska. Det sto mellom to hoteller. På nettet så de veldig like ut. Den eneste forskjellen vi kunne se, var prisen. Det ene hotellet kostet dobbelt så mye som det andre, uten at det heller var noen avskrekkende pris. Gjerrig som jeg er, tok jeg det billigste. Etterpå angret jeg. Hva får man egentlig for 359 kroner og 4 øre, tenkte jeg. Kanskje vi hadde kjøpt det fæle rommet rett over søplesjakta, eller et hotellrom uten air-condition.

Hotellet er aldeles nydelig. Små murhus i kjede ligger rundt et hyggelig bassengområde. Alt er stille, velstelt, rent og pent. Det er ikke mange rommene, og ingen høyere enn andre etasje. Vi har fått rom i første, og det er tre meter til bassengkanten. Se bare hvordan det ser ut fra døra vår:

Ikke en flis er sprukket verken ute eller inne. Rommet vårt er et vanlig hotellrom med to veldig brede senger. Vi har air condition, lekkert bad, kjøleskap, trådløst nett og stor veranda. Kanskje det er der det ligger, kanskje verandaen har utsikt til et slakteri eller noe som forklarer 44 euro pr døgn inkludert frokost. Vi får se i morgen. Akkurat nå nyter vi bare at vi er her.

Siden vi ikke spiste på flyet, ruslet vi over gata til stedets bar. Der fikk vi doble blingser med ost og skinke, øl og vin. Og mens vi spiste, så vi på stedets ungdommer som spilte fussball.

Hvor vi er? Aner ikke! Jeg sa jo det: Vi har ikke vært her før.

Ferien er i gang, og i morgen får vi vite om stedet tåler dagslys.

Reklamer

4 responses to “Hvor er vi?

 1. Der er ikke altid sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det gælder hoteller.
  Det ser da godt ud, det sted i har fundet.
  Nu må vi håbe, at G`PS’en virker når i en dag skal retur, elller har I da et problem 🙂

 2. Dette virker lovende, Hege.

  Riktig god ferie ønskes dere!

  Ciao!

  • Takk for det Elisabeth. Vi har det varmt og godt. Nå skal vi ta en liten dupp til i bassenget, og så kryper vi inn i Den lille sorte og kjører ned til havet.

 3. Den virker nok, Farmer. Dessuten er vi jo ikke avhengige av den. Det finnes da fortsatt kart og mennesker å spørre, men i mørket på et ukjent sted gjorde den unektelig livet lettere.

  Når det gjelder prisen, så er vi fortsatt innenfor off season her. Prisen som står på døra til rommet vårt, er en helt annen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s