På hjul igjen

Det var kanskje ikke det optimale været for årets første sykkeltur, men vi lot oss ikke stoppe av tjukk tåke og gråvær. I dag skulle det skje. Thv stakk til Halden på vinsmaking sammen med andre dekadente menn, – og jeg fant fram syklene og rullet ut i verden sammen med C og M. Sykkelhjelmene fant vi ikke i farta. Det er tross alt mange måneder siden sist vi syklet.

Det var ikke bare vi som ikke lot oss affisere av dårlig vær. Byen var smekk full av folk. På fortauene var det fylt opp med den første påskepynten, og i blomsterbutikken bugnet det av løkplanter. Vi fikk handlet litt småtteri på salg før vi forsvant inn i kinomørket for å se Gnomeo og Juliet. Etter filmen trålet vi skobutikker (uten å finne noe), klesbutikker (uten å finne noe), før vi til slutt kjøpte druer og endte der ungene aller helst vil ende: I den amerikanske hamburgersjappa, du vet.

Så syklet vi hjem igjen i regnværet.

Reklamer

4 responses to “På hjul igjen

  1. Du har stjålet overskriften min. ;o)

    – Deilige bilder, forresten.

  2. Det lyder som den dejligste dag, Hege, og ungerne må have nydt at komme ud og cykle igen … og at slutte i den amerikanske hamburgersjappa 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s