Siste verset regner bort

Det er 30. juli, og det betyr at årets hyttemåned er over. Ute regner det så det spruter i bakken, og det har det gjort i hele dag. Jeg tror jeg vil hjem! Rundt oss har de første familiene begynt å fylle bilene og sette kursen mot vinterhiet. Kusinen reiser til Hellas i morgen, svenskene hjem til Du gamla du fria. Fortsatt er Lillebror og familien på plass, og det lyser i stille grender nedover mot stranda. Vanligvis på denne tida pleier vi å reise på utenlandsferie del 2. Et par ganger har vi dratt til Spania, som oftest ikke lenger enn til København. I år har vi ingen planer. Likevel vil jeg hjem nå. Vi er invitert til diverse sosiale happeninger flere ganger i august, men ennå har vi to uker ferie å nyte.

I kveld har vi fylt bilen med noe av det som skal være med til byen, og i morgen drar vi inn. Fortsatt har vi litt maling igjen, men ikke mer enn vi kan ta et par korte formiddager. Det tar oss femten minutter å kjøre ut hit, og kommer sommervarmen, kan vi heller smette inn noen hyttedager i august. Hjemme venter hagen og huset. Vi skal vaske tøy og klippe gress, sosialisere med naboene og ta en tur til byen, legge fliser over kjøkkenbenken og sy en hettegenser, hjelpe Henrik å flytte og kanskje ta et par dager i Gøteborg. Selv om vi har hatt det supert på hytta i år, er det tid for å skifte beite.

I morgen sover vi i Bydalen.

Reklamer

6 responses to “Siste verset regner bort

  1. Nye oplevelser venter 🙂

  2. God tur hjem Hege. Det er rart, at der ikke er så langt – I kan hurtigt ændre opholdssted. Her regner det også, men det er kun godt efter lang tids tørke. Nu har dræbersneglene kronede dage 🙂

  3. Jeg også!!! Har reist hjem med katter og unger og datter og jammen er det deilig hjemme også da!

    • Veldig deilig. Vi kom hjem i formiddag, og det er fint. Til tross for regnet har vi spist middag ute. Her har vi utestue med tak, og det gjør at vi faktisk er mer utendørs hjemme enn vi er på hytta når det er dårlig vær.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s