Det ble A

Den første delen av dagen har vært effektiv for sønnen. Han ankom Oslo i går, og i dag startet han i ny jobb klokka åtte. Før klokka elleve skulle han ringe to viktige telefoner for å få avklart hvilken leilighet han og kjæresten skal campere i dette skoleåret. Det er nervepirrende når den man helst vil ha sitter lengst inne hos utleier, og man sannsynligvis må gi den fra seg for å ta noe annet.

Begge leilighetene var veldig fine. B var noe større og hadde adskilt soverom. For det måtte han betale 2300 kroner mer i måneden, forsone seg med et strøk han ikke hadde lyst på og belage seg på ganske lang vei til UiO.

Så fikk han snakket seg i mål. Det ble A! I samme boligkompleks bor hans tremenning sammen med sin kjæreste. Det var de som tipset ham om leligheten. Sånne tips er gull verdt, og det gikk altså inn med gevinst. Overtagelsen skjer ikke før midt i august, og det betyr at han må gå på legd i en måned. Det skal nok gå. Han har venner, en søster, tanter og onkler rundt om i Oslo, – og de fleste låner bort en seng en natt eller to.

Jeg blir så glad når jeg tenker på det!

Reklamer

4 responses to “Det ble A

  1. Jubii ! Og tillykke med den lejlighed 🙂

  2. Hvor dejligt at det blev lejlighed A, tillykke med den 😉
    B’eren måtte det jo ellers være blevet, men noget frihedsberøvende for sønnens kæreste, når hun ikke ville turde gå ud om aftenen solo!

    • Så ille er det vel ikke, det bor jo folk der, men han følte at det ikke var noe særlig for ei jente å gå alene der sent om kvelden. Når veien fra T-banen går i mørge gater sent om kvelden, kan det bli litt skummelt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s