Gaustad og Nordby fikk en irettesettelse, – det var alt

Som regel er jeg uinteressert i hva slags reaksjoner folk som forgår seg får, – om de blir straffet eller ikke. Denne gangen har det vært annerledes. Noe i tonen til Gaustad og Nordby gjør at jeg får lyst til å trykke bagatelliseringene deres tilbake der de kom fra.

Det har ingen betydning hvem som prøvehoppet i Kollen, sa noen. Det er Anette Sagen som kommer i historiebøkene som den som hoppet først. Vis meg den historieboka som sier noe om hvem som hoppet her eller der. Wikipedia derimot, – Wikipedia er en viktig informasjonskilde for folk flest. Og hva skal kommende generasjoner lese der? Søk på Romøren, så skal du se:

Romøren fikk som en del av Kollenhopp være første prøvehopper i den nye Holmenkollbakken 2. mars 2010 klokken 20.15 med et hopp på 111 meter ettersom klubben etter rennledelsens ønske gjennomførte prøvehopping dagen før den offisielle åpningen.[

For den skaden fikk Gaustad og Nordby en irettesettelse.

Klø meg i øret!

Reklamer

3 responses to “Gaustad og Nordby fikk en irettesettelse, – det var alt

 1. Det ble som ventet. Med andre ord: Ingen reaksjon annet enn et klapp på skuldrene. «Dere må ikke gjøre sånt gutter». Skipresidenten har jo tidligere vist at han ikke duger.

  Eneste passende straff for denne mafiaen er et spark bak med beskjed om at de aldri mer må vise seg for noe idrettsstyre.

  I Aftenposten i dag sier Bråthen klart fra om at dette var et komplott mot Anette Sagen. Dersom sporet i tilløpet ikke var bra nok skulle det ikke ha vært hoppet. Man sender ikke hoppere ut før sikkerheten er på topp. Mellom linjene kan man lese: «Nordby og Gausdal har oppført seg som to drittsekker». Og Romøren bar også klar over hva han var med på.

  Med en slik holdning som skistyre her viser har de mistet den siste respekt.

 2. Jeg syntes det er dustete. Vi var jo så stolte av at det var en jente som skulle hoppe først. Også blir det ikke det.
  Men så, neida, Norge har likestilling, så absolutt!

 3. Jeg klarer ikke å fri meg fra at det var et komplott, – som de lykkes med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s