Cirkus, badeland – ei aktiv helg

Noen ganger når de to små er her hos oss, skjer det veldig lite. Det hender til og med at de kjeder seg litt. Det har de ikke vondt av. Denne helga har de ikke kjedet seg et sekund. For det første har Marthe vært hjemme, og for dem er det i seg selv en velkommen variasjon. Marthe er morsom å leke med, og så kan hun så mange regler og sanger og annet man kan forlyste seg med.

I går kveld var Thv på cirkus med dem, – premiereforestilling. Det betydde sjonglører, akrobater og elefanter fra sju til halv ti om kvelden.

Da vi sto opp i dag tidlig, var det vår i lufta. Vi pakket ned håndklær og badetøy, og så la vi i vei til vårt broderfolk i sør. En times kjøring langs E6 bringer oss til TanumStrand badeland i Grebbestad.

Vi dro ikke spesielt tidlig, likevel var det lite folk i bassengene. Det var ikke oss imot. Det betydde liten eller ingen kø i rutsjebanen og god plass i badstue og boblebasseng.

Aller best likte ungene seg i det varme bassenget, det som er beregnet på folk med raumatiske lidelser og denslags,- og så var det selvfølgelig veldig moro å kjøre rutsjebane, – gjerne om og om og om igjen. De er så små og lette. Når de kjører alene må de stake seg fram med armene for å få fart. Da blir det betydelig mer fres over sakene når de får sitte på fanget til Thv.

Hui, hvor det går!

Reklamer

One response to “Cirkus, badeland – ei aktiv helg

  1. Tilbaketråkk: Bodde Jesus på Vitlycke? « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s