Stinn brakke

Det var det på Bibendum i Nansengate i går ettermiddag: Stinn brakke. Tjueto bloggere presset seg sammen for å se hverandre inn i øynene i stedet for inn i skjermen, som vi bruker å gjøre. Noen av bloggerne traff jeg i oktober, men denne gangen var det mange nye. Heldigvis fikk jeg pratet godt med både Amager-Marianne og Catarina. Dem hadde jeg nemlig ikke møtt før. Dessverre var det også mange av mine jeg ikke fikk pratet med. Selv om vi forsøkte å sirkulere litt, var det nesten umulig å nå over hele forsamlingen.

biben

Det ble en belivet aften med tapas og god vin. Praten og latteren rullet så det knapt var ørens lyd der inne. Vanligvis har jeg ingen problemer med å forstå dansk, men når lyden blir så overdøvende, når det blir en kakofoni av stemmer – da går jeg litt i surr.

Da vi gikk tilbake til hotellet måtte vi gå en omvei for å få luftet ut spindelvevet i hodet.

Takk for en hyggelig kveld, alle sammen. Jeg håper vi treffes igjen.

Reklame

7 responses to “Stinn brakke

 1. Jeg håber også, vi træffer hinanden igen, Hege! Tak fordi I var med til blogtræffet – det var en forrygende hyggelig aften, selv om støjniveauet var himmelhøjt. Rummet var nok lidt for lille til alle os 22 bloggere 🙂

 2. Det var lidt ærgerligt, at jeg ikke nåede at få snakket ordentligt med dig i går, så jeg håber, du kigger forbi en anden gang.

 3. Jeg havde også indimellem svært ved at høre hvad folk sagde, det var en meget munter pludren fra alle sider.

  Vi fik heller ikke hilst rigtig på hinanden, men måske vi får muligheden en anden gang. Det var flot i ville rejse så langt for at være med :0)

 4. Det var dejligt at få sat ansigt på dig Hege 🙂
  Tak for at I kom og var med til at gøre træffet til en succes!

 5. Det var jo godt vi satt tett, Madame, og sånt støynivå er det jo alltid med mange mennesker på fest. Men vi stiller med et lite handicap når vi skal forstå hva alle sier. Hyggelig var det uansett.

  Sifka og Annie Fryd, – vi får ta det igjen ved en annen anledning.

  Takk i lige måde, Lotte.

 6. Godt indlæg! Jeg er ikke god til at forstå norsk – overhovedet ikke – men i lørdags var det helt galt. Det var helt sikkert på grund af larmen. Men det var meget hyggeligt alligevel. Jeg glæder mig til vi ses næste gang. 😀

 7. Takk det samme, Jens.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s