I år er juleferien på to uker, og det er virkelig lenge å ha arbeidsfri sånn midt på vinteren. Sist helg ga jeg meg selv en arbeidsdag, og nå vil jeg i gang igjen. I dag brukte jeg et par timer på å skrive noen refleksjoner over lærerrollen. De skal senere brukes i et kurs. Disse notatene får representere strieskjorta i dag:
Etter over en uke med julesvir er vi temmelig lei fet mat og desserter. I dag disket jeg opp med det mest hverdagslige av det hverdagslige. En tallerken hjemmelaget seibiff med løk, potet og gulrot-eplesalat får representere havrelefsa. Og legg merke til at det er kaldt, klart vann i glasset:
Ingen av delene er noe å klage over. Hvem i all verden fant på at det er deiligere å sitte på rumpa i dagesvis enn å lese faglitteratur og ta notater? Hvem i all verden fant ut at fet ribbe med surkål er bedre enn seibiff med løk?
Ikke jeg i hvert fall!
Det der så ikke verst ut. Nam nam…
Hverdage er også gode at have 🙂
At have tid til refleksioner er nu ikke at foragte – du er en første klasses underviser 🙂
Hurra for hverdagene. Dem er der flest af, så det er godt at sætte pris på dem.
Maden og anretningen ser delikat ud.
Helt enig, jenter: Hverdagene er aller, aller best, – og nå er de her igjen.
Ha en fin lørdag. Jeg setter meg med en stilbunke og en kopp te.
Det ser bare DEILIG UT!
Her i Spania finnes det mye god fisk,som man ikke har i Norge,men torsk og sei tar kaka,spør du meg,Hege.
Vi fikk god fisk da vi var i Spania i sommer. Men en gang fikk vi sverdfisk som tapas. Det var ikke veldig godt, for å si det sånn.
Godt nytt år til deg.