Seminar

Jeg er på seminar, – øvingslærerseminar på Bøkevangen. Vi diskuterer stundentpraksis, evalueringsmetoder og etikk. Vi planlegger videre praksisarbeid og prosjektarbeid. Det meste er nyttig, og det er trivelig og ikke minst nyttig å treffe andre øvingslærere.

Hjemme har elevene vært på bedriftsbesøk i dag, – helt alene. Jeg lurer på hvordan det har gått. Og i morgen overtar studentene hele skoledagen. Jeg krysser fingrene for at det går bra.

oe

Det slår meg at det er unødvendig ekstravagant at vi skal overnatte her, bare 50 minutter med bil hjemmefra. Samtidig er det fint å kunne sitte i ro og fred og snakke med andre øvingslærere fra hele Østfold utover kvelden. Det er mye vi lurer på, og med felles bakgrunn kan vi gi hverandre verdifulle innspill.

Jeg har heldigvis fått en egen hytte, – stor og fin med eget bad. Jeg kan nemlig ikke fordra å dele rom med folk jeg ikke kjenner. Når vi er på tur i skog og mark, gjør det meg ingen ting. Jeg ligger gjerne i lavo eller under åpen himmel med hvem som helst. Inne på et trangt rom er det noe ganske annet. Men det slapp jeg altså. Her har jeg alt hjertet kan begjære: Seng og bad, kjøleskap og radio, sofa og trådløst nett.

Det er nesten som å være på en liten ferie sånn helt alene.

Men i morgen er det mer seminarsurr.

bed

Reklame

2 responses to “Seminar

  1. Nyt stunden og kos deg i kveld med kolleger… Det er viktig det.

  2. Jeg koste meg veldig. Deilig å være på tur helt alene for en gangs skyld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s