Jeg ser et poeng

Jeg liker fortsatt ikke bloggkonkurranser, – men jeg vil gjerne bli lest av mange, mange, mange. I dag har statistikken min vist veldig gode tendenser, og jeg ser at de nye leserne kommer via konkurransen inne hos Tordenbloggen.

Det er et godt poeng for meg.

10 responses to “Jeg ser et poeng

 1. Ja det er jo en god effekt af en «blog-konkurrence».

  Vi havde tidligere – nej, nu har vi igen! – en blogbot.dk, som viser forskellige blogs typer og seneste postings. Det er også en måde at danne sig et «bloglandskab».

  Men ellers går vejen for mig mest via gode blogskriveres «blogroll».

 2. Stemme har du fått også 🙂

 3. Takk for det, Lothiane.

 4. Jeg er heller ikke vild med blogkonkurrencer, Hege, men du har jo ret i, at et link kan give en livlig traffik. Hvis man er så heldig at Liselotte linker, bon’er det rigtig godt :o)

 5. Jeg forstår dig godt – jeg ender tit i et dilemma når jeg nomineres – fordi jeg så skal vælge nogen andre «gode» – jeg har det lidt ligesom når man skulle vælge nogen til sit hold i skolegården i boldspil….
  Men omvendt så har jeg med interesse gået ind og læst nye blogs når nogen har nomineret dem – så på den måde kan det være en øjenåbner…..

 6. Enig, Marianne, og jeg er altså langt fra så negativ i dag som jeg var i går. Jeg ser absolutt poenget med at mer ukjente blogger kan bli løftet fram. Selv slo jeg altså min egen leserrekord med over hundre i går, og det er jeg selvfølgelig begeistret over. Vi er jo her for å kommunisere.

 7. Ja det sådan en omtale skaber en slags dominoeffekte. Tillykke med den fine omtale Hege. 🙂

 8. Takk for det, Catarina.

 9. Ah! Det er sånne rapporter om leserrekorder jeg liker. Det er det som er hele poenget med å gjøre dette. Håper noen av dem kommer tilbake igjen senere også.

 10. Jeg burde vel egentlig be om unnskyldning for at jeg var så negativ, Hjorten, og jeg ser altså poenget. Kanskje jeg får reklamere litt neste gang.

  Men fortsatt synes jeg det er litt dumt med sånne avstemminger. Hva hvis jeg var så moralsk fordervet at jeg ba elevene mine om å stemme på meg, – jeg vet de ville gjøre det. Bloggen min blir jo verken bedre eller dårligere av den grunn.

  Uansett har du en stor jobb med dette her, og det burde du vel heller få kred enn kritikk for.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s