Bloggkonkurranser, – for noe tull

Jeg mener det, – det er noe tull. Med ujevne mellomrom foretas det kåringer av Den Beste Blogg, og nå er det Tordenbloggen – igjen. Hver dag er det nye runder, og i dag er det min tur. Bloggen min blir presentert i vennlige ordelag, og takk for det. Men hvorfor han velger å kalle meg Lene, og så stryke over for å rette det til Hege, forstår jeg ikke. Har han ikke slettetast på pc-en sin?

Vi som leser blogger har ofte våre favoritter. Det er en subjektiv følelse av at bloggen treffer noe hos oss selv. Det kunne sikkert gå an å finne noen felles kvalitetskriterier for Den Beste Blogg, – men hvem skulle bestemme dem?

Siden det er avstemming på nettet, vil en spitter ny superblogg ikke ha noen sjanse, uansett hvor god den er. Jeg mener, – jeg får sikkert stemmer fra min mann og min beste venn, – uansett hvor kjedelig bloggen min er.

What’s the point?

Gi meg heller utfordrende kommentarer, ros og kjeft her på bloggen! Skriv gode blogger selv, så jeg får noe å bryne meg på! Anbefal bloggen min til andre hvis du mener den er verdt det!

Så gadd jeg vel ikke stemme på meg selv en gang da?

Jo da, – det gjorde jeg selvfølgelig.

Jeg er en tulling i dag, og så er jeg kvalm og litt småsyk og veldig urettferdig mot Tordenbloggen som legger så mye arbeid i dette.

Som vanlig burde jeg heller holdt kjeft!

12 responses to “Bloggkonkurranser, – for noe tull

 1. Jaja, jeg stemte på deg uansett, jeg. Fordi du forteller gode historier.

 2. Det var hyggelig av deg, Hanne, – og mer enn jeg fortjener i dag, så surmaga som jeg var.

 3. Jeg har slettetast på tastaturet jo, men fra gammelt av mener jeg det var regnet som god bloggkotyme å markere endringer i teksten etter publisering, enten ved et tillegg som man f.eks kalle «Oppdatert», eller som jeg altså gjorde denne gangen, ved å streke ut, og så legge til det rette navnet. Hadde jeg rukket å endre det før noen hadde påpeke feilen så hadde jeg ikke gjort det sånn, men siden Virrvarr nevnte det i kommentarfeltet så gjorde jeg det slik denne gangen.

  Og ja, Bloggkonkuranser er bare tull.

 4. Jeg leste ikke kommentarene dine før jeg skrev denne posten, så jeg visste ikke at du hadde oppdaget feilen i etterkant. Men må man egentlig gjøre det på den måten? Jeg mener, når man finner en konkret feil i teksten sin, så må man vel ikke la feilen bli stående?

 5. Man må jo ikke la den bli stående, men det er ikke mye som er verre enn fuskeredigert tekst. Om VG skriver «det er fred i verden» ti minutter for atombomben smeller vil det være litt ufint av dem å bare slette artikkelen og heller skrive om krigen som nettop startet, uten å nevne at «vi tok kanskje litt feil». På en måte? Ok. Det var kanskje ikke verdens beste eksempel. 😀 Men det var ikke vondt ment av Hjorthebassen, bare redelig. 🙂

 6. Heretter må jeg passe meg for å la mitt dårlige humør skinne gjennom på bloggen. Jeg tror da over hodet ikke at det var vondt ment, og jeg synes Hjorten tar et flott initiativ med sine bloggkårerier – selv om jeg synes det er noe tull. Det er jeg som er litt sur i dag.

 7. Ja, det er tosset. Det er noget tull. Jeg skriver ikke weblog for at blive «Den Bedste Robinson Crusoe i verden» eller for at blive kåret som vinder af «Den Gyldne Hjelm». Jeg skriver for at få respons på ting, jeg har svært ved at få talt om i den hverdag, som jeg bevæger mig i. For at finde nye venner og høre, hvad de har at fortælle om deres hverdag set i et højere perspektiv.

 8. Tilbaketråkk: Jeg ser et poeng « Livet leker

 9. Nettopp, dax2, – men nå oppdaget jeg at jeg har slått min egen leserrekord i dag, – nettopp på grunn av denne konkurransen. Hvis det gir meg flere lesere, så er det ok.

 10. Tordenbloggen er den aller beste bloggkåringen vi har, etter min mening. I starten husker jeg at jeg syntes det var tull når folk drev med kåringer, men nå ser jeg det på en annen måte. Det handler om å få fram mindre og ukjente blogger, bli bedre kjent, skape et miljø og samtidig ha det moro. Det er kun en vinner, så det er vel neppe derfor så mange er med… for de fleste av oss skjønner jo at vi ikke har sjans til førsteplassen. Det er likevel både hyggelig og spennende mens det står på. Bare det å lese tilbakemeldingene i kommentarfeltet gjorde at jeg svevde noen dager i fjor.

  En stor andel av de jeg har i min bloggroll havnet der etter fjorårets Tordenblogg. Jeg er trofast leser av flere, og tror også jeg fikk nye lesere takket være konkurransen. Dette er ment som gøy, ikke fryktelig alvor. 🙂

 11. Iversen: Hahaha, fantastisk eksempel!

 12. Du har visst skjønt noe jeg ikke har skjønt, Lothiane. Og jeg ser den med å gjøre mindre kjente blogger kjent. Jammen fikk jeg ikke ly leserrekord i går, – og det liker jeg jo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s