Quiz

Vi er tre voksne damer som har levd i den tro at vi hadde variert kunnskap om det meste. Hadde vi holdt oss hjemme i kveld, kunne vi levd i den troen en stund til.

Vi kan ingen ting, – absolutt ingen ting!

9 responses to “Quiz

 1. Hehehe, ler godt her!

 2. Må le jeg også…..dette minner meg om da jeg tok litt etterutdanning i voksen alder på lærerhøgskolen i byen. jeg og en studievennine(på samme alder) skulle konkurrere mot de langt yngre studentene om ulike reklameinnslag på tv….Vi var jo totalt blanke…. ;-} Hadde jo ikke tid til å se på tv vi som studerte på si, jobbet halv jobb og hadde unger i småskolen. det ble totalt miss kan man si….Tror ikke vi kunne en eneste reklame, men disse ungjyplingene kunne ALT…Hmmmm, det får meg til å tenke på min egen studietid,vi satt neimen ikke inne å så på tv vi da. Da var det studentkro, all slags sosiale sammenkomster, ja og så studering da….. ;-} Klem fra meg.

 3. Uff da..

  Velkommen til den progressive verden..den som ikke kan noe om hva som går på TVNorge før klokken 16.00 på hverdager..

  Klem og gode ønsker for morgendagen…

 4. Det lyder som om, I har set et interessant program på norsk tv. Jamen hvad med os stakkels danskere, der ikke ved, hvad I taler om, Hege?

 5. Jeg trodde dere hadde quizer på restaurantene i Danmark også, Madame. Her går det som en farsott for tiden. Jeg havnet i det ved en tilfeldighet. Vi var tre damer som skulle ta en prat på en restaurant, og plutselig var det i gang. Moro, – men det var altså så lite vi kunne.

 6. Hi hi ja sådan kan det gå. 😉

 7. Har bare hørt om disse quizene men aldri vært på en av de.
  Føler at jeg kan litt om mye men stort sett er det om slike ting som ikke blir spurt på en quiz.

 8. Vi har også den slags quizzer i København. Jeg synes det lyder sjovt, men jeg har desværre aldrig prøvet det. Jeg håber I hyggede jer, selv om det ikke gik så godt. 😀

 9. Jeg kunne også tenke meg å være med, Jens. Det som er viktig er at man setter sammen et lag med mange ulike kunnskaper. Spørsmålene hopper nemlig fra opera (deg) til fotball (ikke meg), – og det er mitt problem. Det er så mye jeg ikke kan.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s