Latmannshelg

Jeg tror vi vant verdensmesterskapet i lat helg akkurat i dette øyeblikk. Det betyr ikke at vi har ligget på sofaen, og noe har blitt gjort. Men vi (Les: jeg) har knapt vært utenfor døren. Grunnen til det er at jeg rett og slett ikke hadde lyst, – og når man har helg kan man av og til gjøre bare det man har lyst til. Men det kan altså bli for mye, så i dag la vi ut på en bitte liten sykkeltur i det fine været. Jeg sier bitte liten, fordi den endte på den første cafeen vi snublet over. Så langt kom vi.

Et cafebesøk kan være en fin adspredelse en søndag formiddag, – og så fikk vi sittet sammen over en prat. Thv fikk ryddet i lommeboka si og jeg fikk fotografert litt. Men vi skulle jo hjem igjen, og da var det duket for mer frisk luft. Solen skinte, det var kaldt og friskt og vi velger altså å kalle det en søndagstur.

Reklame

5 responses to “Latmannshelg

 1. Smiler for meg selv her jeg sitter.Det kan være kjekt å få ryddet opp i lommeboken sin av og til……jeg har ikke vært utenfor døren i dag, og har nesten hatt en verre latmannshelg enn dere….
  Hmmm, men når jeg tenker meg om så har jeg lagd flesk og duppe til middag, fått lagt inn drivere og programvare til scanner og printer, samt sydd ei pute.Mulig jeg føler seg lat fordi en ikke har fått gjort de tingene jeg hadde tenkt denne helgen.Vi pleier å tilbringe store deler av helgene på brytestevner nå om høsten, og når endelig har en helg fri, så er det så masse som skal gjøres. Eh, jeg har bakt boller også, og tørket appelsinskiver, sitron og lime i ovnen. Jeg tror jeg tar tilbake det der om latmannshelg ;-} Ha en flotters uke!

 2. Saman Abdullah

  Hei Hege! Jeg var tilfeldigvis innom bloggen din og leste dette innlegget. Jeg ville bare si at den kafeen du også tilfeldigvis var innom, er også eid av oss 😀 Litt rar tilfelle, ikke sant?

 3. Takk det samme til deg, Sol Det er jo nettopp det som er poenget med en sånn latmannshelg. Man gjør ingen ting, – og egentlig en hel masse.

  Er det deres cafe, Saman? Det visste jeg ikke. Men hvorfor har dere hengt opp mexicanske hatter i taket? Det er jo ikke en mexicansk cafe. Ellers er det hyggelig der. Håper du har det bra.

 4. Det ser hyggeligt ud i jeres café, Hege! Det var da dejligt med en cykeltur. Der ligger vanter på bordet, kan jeg se – er det så koldt allerede?
  Jeg var til gengæld flittig i går og fik gjort hele huset rent 🙂

 5. Det var kaldt, Madame, – særlig når man sykler. De vantene strikket jeg for et par år siden. De var beregnet på meg selv, men så brukte jeg for tykt garn, og så ble det Thv som ble varm i stedet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s