Litt mye nå

Det er hektiske tider, og jeg kjenner at det blir litt mye akkurat nå. I dag ble det elleve timer på jobb. Da er det litt i overkant å leke god husmor på veien hjem bare fordi det er 40% på alle Findusvarer på Ica. Men jeg gjorde det!

Vi er midt i konferansetimetida, og det gir noen sene ettermiddager. I morgen drar vi i skogen for å overnatte med hele klassen. Det blir garantert hyggelig, men mye skal ordnes. Heldigvis har jeg en superstrukturert og flink kollega. Han har laget lister, ordnet utstyr og i det hele tatt påtatt seg store oppgaver. Sånne folk skal man ta godt vare på. Jeg har laget røre til lapper, og nå skal jeg gå ut for å ordne i stand til lærermiddag som skal lages på bål før jeg pakker sekken min.

Vi har fått studenter i klassen, og det skal også følges opp på sitt lille vis. Om ikke annet, så trigger det perfeksjonistgenet mitt når jeg skal være veileder for lærere in spe. Vi starter opp et nytt historieemne på fredag, og noe sier meg at det blir en sen kveld på torsdag.

Det blir altså litt mye, og sånn må det være av og til. Men snart er det helg. Jeg skal bare på en liten sykkeltur med elevene først. Fredag ettermiddag er målet. Da skal jeg sitte helt stille i to timer minst.

🙂

2 responses to “Litt mye nå

  1. Ja tilbudsvarer efter 11 timers arbejdsdag, det er flot.
    Jeg tror du klarer den til på fredag – og at du finder ro i arbejdsdagen sammen med eleverne? Det kan man somme tider, hvis man kan lide situationen.

  2. Jeg håber I får godt vejr, når I skal overnatte i skoven. God tur. 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s