Bloggtreffet

Da jeg kom inn på La belle ville i Hillerød forsto jeg i hvert fall at jeg ikke hadde gått feil. I det jeg trådte inn, så jeg håret til henne som hadde invitert oss, og så var nervøsiteten over på et øyeblikk. Da dax2 kom inn i lokalet, kjente jeg ham selvfølgelig igjen på ansiktet, for jeg har jo sett et bilde av ham. Mer pussig er det at han også beveget seg akkurat som jeg trodde han ville. Jens var bare Jens, akkurat så engasjert og hyggelig som jeg trodde, og han ville jeg kjent igjen om han kom nedover gaten i Kualalumpur.

For meg ble det en utrolig hyggelig kveld. Det var spennende å prate med nye mennesker, – mennesker som jeg allerede har tatt til meg fordi jeg liker det de skriver. Nå kunne jeg konstatere at dette er mine mennesker også i det virkelige liv.

På et bloggtreff kommer bloggere som henger sammen i en bloggkjede, – og alle kjenner altså ikke alle. Det er bonusen. Nå må jeg inn for å se hvem Leif er – og jeg skulle gjerne visst litt mer om hva Lene tenker på. Miri håper jeg å høre fra, men hun har en lukket blogg.

Nå planlegger disse danskene allerede et nytt treff i november. Vi ble jo langt fra ferdigpratet. Der har jeg et problem, – jeg som alltid er redd for å gå glipp av noe. Men det er altså langt til København, enten man reiser på den ene eller den andre måten.

Takk for en hyggelig kveld.

 

7 responses to “Bloggtreffet

 1. Tak i lige måde, det var rigtig hyggeligt 🙂

 2. Hvor var det hyggeligt at møde både dig og ægtemagen. Jeg tror nu aldrig jeg kommer helt til Kualalumpur…. 😆

  Sikken meget I har oplevet. Jeg har læst alle dine indlæg og jeg er dybt imponeret. Jeg havde engang nogle venner på besøg, som også boede på Cabinn. Jeg synes det er et glimrende sted. Men jeg vidste ikke at der også var et ved siden af politigården. Så har I næsten boet ved siden af det Hostel som Lene boede på. Det ligger lige rundt om hjørnet.

  Jeg kan godt forstå du ærgrer dig over at du ikke kan komme med til det næste blogtræf. På den anden side, så skal du/I jo bare sige til næste gang I kommer til København. Så er jeg sikker på at vi er flere som gerne vil mødes med jer et eller andet sted. 😀

 3. Hvem sier at jeg ikke kan komme neste gang, Jens 🙂 Man vet aldri hvor denne haren hopper. (Men jeg tror nok kanskje likevel ikke det :-()

 4. Hov jeg glemte at sige, at jeg godt kunne forestille mig et bloggtræff i Fredrikstad eller en anden gang i København, når lejlighed byder sig, som
  Jens siger.

 5. Kære Hege! Det var en stor oplevelse at møde jer begge. Og jeg håber, det kan blive til et træf igen i vinter, hvor I har mulighed for at være med.

 6. Vi kommer helt sikkert på bloggtreff i København igjen. Jeg skal følge med på hva dere finner på. Å ha bloggreff i Fredrikstad blir vel lit for ambitiøst, dax2. Det er langt!

 7. Tilbaketråkk: København igjen og igjen og igjen « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s