Høydeskrekk

Jeg har faktisk høydeskrekk, men i dag har jeg tatt meg sammen. Når Thv klatrer opp så langt som han våger, er det ingen grunn til at ikke jeg skal kunne gjøre det samme. Det gjensto ett strøk på veggen, og det har jeg tatt – alene! Jeg klatret så høyt jeg turde, og det var faktisk helt opp. I starten måtte Thv gå opp for å ta de siste 30 centimetrene. Det er patetisk, men jeg turde altså ikke. Etter hvert gikk det bedre. Jeg ble vant til det, og klarte å komme til topps.

Men det er langt ned.

Thv malte de hvite detaljene, og det er faktsik det som tar tid. Han pyser ikke sånn som meg, så han sto en meter høyere for å male hunden. Etterpå kom han ned og malte ved siden av meg. Så sto vi der på hver vår stige i øyenhøyde med hverandre. Der kunne vi både male og prate litt om livet sånn i sin alminnelighet.

Det er samvær sånt også.

Reklame

8 responses to “Høydeskrekk

 1. Elisabeth

  Oj Hege, du er tøff.

  Jeg er pysete i sånne stigehøyder…

  Fint bilde av Thv med Drygolin-pøsen. Reine reklamen det der.

  Mvh Elisabeth

 2. Tøff type det der, flott… Men du, unnskyld at jeg spør, tror du dine to små besøksbarn syklet rundt et vann i Oslo i kveld??? Jeg trodde jeg traff dere på tur, men kanskje jeg bare var litt sliten, løpekameraten min er mann, 7 år yngre, og ditto sprekere…

 3. Oi, jeg overså helt at du skrev om dine klatreekspedisjoner på husveggen, flott flott !!!

 4. Jeg kan godt forstå din højdeskræk! Jeg skal også overvinde skrækken hver gang. Der er længe imellem at jeg maler min gavl, og derfor kommer jeg ikke i vanen.

 5. Jeg har også høydeskrekk. Syns jeg blir helt svimmel bare jeg klatrer et par steg opp på en stige.
  Og så tror jeg jaggu jeg skal spise hos dere på onsdag:-)

 6. Velkommen skal du være, Judith. Vi får kjøpe en ekstra boks. Onsdag er barnedag, og da forsøker vi å ha barnevennlig mat som også er innenfor grensa for det sunne.

  Det var nok ikke våre unger, 9na. De har familie i Oslo og er der av og til, men ikke akkurat nå. M må nok bli frisk først.

  Godt at det er flere med høydeskrekk der ute. Men den kan altså overvinnes, i hvert fall til en viss grad. Det har jeg prøvd i dag.

 7. Hvor er du sej – når det gælder så gør du det 🙂

 8. Tilbaketråkk: Male, male, male « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s