Vi drar hjem igjen

Da er ferien så godt som over. De siste dagene føler jeg at vi har sugd all kraft ut av sola, vel vitende om at det er 14 grader og regn hjemme. I går lå vi på stranda i den lykkelige byen, badet og slurpet i oss sol.

Det har vært en fantastisk uke, mye bedre enn forventet, faktisk. Vi hadde nok en del fordommer mot denne delen av Spania, men de ble gjort til skamme. Her har vi fått akkurat det vi trengte: Nydelig vær, skjønt badevann og en deilig blanding av latskap og aktivitet. To viktige suksessfaktorer har vært å ha eget hus og en bil. Bilen har gjort det mulig for oss å farte land og strand rundt, bokstavelig talt, for ikke å glemme land og fjell rundt.

Vi bytter gjerne hytta mot feriebolig igjen. Her har vi stelt oss selv akkurat som hjemme. Det har vært mulig å ha lange, late morgener når vi har ønsket det, og deilig å komme hjem til sitt eget om kveldene. Skitne håndklær har blitt vasket i vaskemaskinen, og vi har kunnet se på yndlingsserien på NRK. Kjedelig, synes kanskje noen, men sånn liker vi det. Det lille bassenget er verdt et eget kapittel. Vi er jo ikke så vant til denne varmen, og bassenget har gitt oss mulighet til avkjøling når som helst.

Vi synes vi har levd i en luksusverden hele uka.

I dag har vi vasket huset og pakket, renset bassenget og feiet hellene. Innimellom har vi dyppet oss litt i bassenget og sneket oss til de siste solstrålene, – men nå tror jeg snart ikke det er flere igjen. Nå drar vi til Vila Joliosa. Der har vi bestilt bord på en tapasrestaurant på stranda. Den drives av et norsk-fransk ektepar, og der har vi tenkt å sette punktum for ferien.

Flyet lander på Rygge kl 23.30.

Da er det jamnt slutt, og vi melder oss på nytt til samfunnstjeneste.

6 responses to “Vi drar hjem igjen

 1. Jeg har vært og kikket jevnligt på dine feriebilder, det ser fantastisk ut.
  Velkommen hjem igjen:-)

 2. Takk for det, Judith. Nå er vi hjemme igjen, og det er deilig!

 3. Sådan en ferie er lige efter mit hoved og det er faktisk sådan vi altid holder ferie (når vi kan komme afsted med det). egen rytme, en vaskemaskine, tv og lave mad og så tage udi landskabe. Det der sangria (tror det er det) er faktisk det eneste jeg drikker foruden sodavand og te – jeg elsker sangria især i Spanien 🙂

 4. Wow, sikke dejlige billeder. Det har været en oplevelse at kigge jer over skuldrene og se lidt af, hvad I har oplevet. Nu er du sikkert meget, meget brun, ikke?

 5. Jeg har lige læst alle indlæggene fra din ferie – hvor ser det dejligt og hyggeligt ud.

 6. Så hyggelig at du gir et pip, jensdrejer. Jeg blir i godt humør når jeg får et navn på noen av leserne mine.

  Brun og brun, Madame. Jeg ser nok noe mørker ut enn da vi dro, og det er jeg glad for. Det gir meg en (falsk) følelse av helse å være brun. Jeg tåler uhorvelige mengder sol, men det gjør altså ikke Thv, så det blir lite direkte soling.

  Vi er nok mange som liker denne måten å feriere på. Marianne.

  Men det deilige er at det er så herlig å komme hjem igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s