Solstatistikk

Jeg skriver dagbok her på hytta. Hver dag noterer jeg hva vi har foretatt oss, og så tegner jeg soler og skyer og regnskurer. På den måten holder jeg orden på hva slags vær vi har hatt. Jeg burde også ha notert temperaturene, men det gidder jeg ikke.

I morgen reiser vi tilbake til byen. Da har vi bodd her ute i sammenhengende 36 dager. Av disse 36 dagene har 29 vært soldager. To av dem var riktig nok ganske forblåste, men sol var det.

29 soldager!!!

Men så klager vi heller ikke, da!

5 responses to “Solstatistikk

  1. Det har rigtignok været en dejlig periode og jeg tror du har mange oplevelser med tilbage til byen.

  2. Det har vært en god sommer.

  3. Hege, der ser dejligt ud, jeg har hurtigt kigget dine billeder igennem, jeg er lige hjemme, vi har ingen net i vores sommerhus, hvor vi stadig bor, selvom vi er begyndt på arbejde. Jeg har end ikke været på stranden eller i vandet, jeg er ganske enkelt for træt, når jeg kommer hjem, men dine billeder minder mig om barndommens somre, hvor vi tog af sted i 3-4 uger i sommerhus. Mine forældre var også lærere, og det er det bedste job, når man er barn, ens forældre har altid fri, når man har ferie 🙂

  4. Fantastisk vær. Vi hadde vel kanskje litt til gode da, etter sommeren fjor. Så det jevner seg jammen ut… Håper vi ikke har tatt ut for mye fint vær forhold til neste sommer da? (Mye å bekymre seg for, haha..). God tur hjem. Jeg lbir på hytta til neste helg regner jeg med med mindre det blir veldig dårlig vær. Koser meg her og har ikke lyst til å reise hjem til det lange gresset og de forvokste hekkene. I dag har Anders og jg spist brødskiver med hviting og majones til frokost, det var barndomsminne for meg og kjempegodt!!!

  5. Lene: Ille at du er så sliten at du ikke orker gå på stranden. Det høres ikke godt ut. Særlig nå som været er så fint.

    9na: Hvitting med loff og majones, – det var lenge siden. Vi pleide også å fiske hvitting utenfor her. Kos deg på hytta videre i neste uke. Været skal ikke bli så aller verst. Vi reiser til Spania til mandag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s