Vi tar igjen det forsømte

Sommerferier skal brukes til så mangt, også til å ta igjen det forsømte. Det er mye man ikke rekker i et travelt arbeidsår, og så må man til pers om sommeren. Det skal båder ryddes, vaskes og males.

Noe helt annet og mye mer lystbetont er det å ta igjen DE forsømte. Endelig har vi tid til å være sammen med venner vi sjelden ser. MC er en av dem. Hun bor langt oppi Huttaheiti, og det er ikke så ofte hun er her eller vi er der, og når hun er her, er det mye familie som skal ha sitt. I dag kom hun og en annen venninne på lunsjbesøk. Det ble så hyggelig at jeg fortsatt går her og smiler for meg selv. De kom i formiddag, og skulle være i noen timer. Men den ene timen tok den andre, og plutselig var det nesten kvelden. Vi satt ute på verandaen, først i sola, så i skyggen og så i sola igjen. Vi spiste lunsj og jordbær og drakk litervis av vann, mens vi snudde og vendte på livene våre.

Det er viktig å huske på at det er vel så viktig å ta vare på DE forsømte som DET forsømte. Jeg vil så gjerne at MC skal være med oss hele livet, og da må vi gi henne litt vedlikenhold så vennskapet holder.

Veit du ein ven
som vel du trur,
og du hjå han fagnad vil få:
gjev han heile din hug
og gåva ei spar,
far og finn han ofte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s