Nok for to

Jeg sitter her og leser om puppene til Eben Esther. De er fine, de – og hin ser veldig fornøyd ut.

Så slår det meg: Tenk om Thv skulle få lyst på sånne pupper. Hva ville jeg syns om det?

Det er forresten totalt usannsynlig

– så lenge jeg har mer enn nok for to!

4 responses to “Nok for to

 1. Jeg er litt usikker på hva jeg skal mene, jeg… Men en ting mener jeg virkelig, og det er at Elsa Almås må være MEGET tolerant…!!! Eller så kankje hun stiller i en annen klasse enn meng… Jeg hadde nok ikke tolerert det hvis det var Kjæresten min, nei, selv om jeg mener oppriktig at man må gi og ta og være litt «large»… Jeg har forresten linket til ditt feriedeppeinnlegg i min blogg i dag, håper det er greit… (Jeg har akkurat begynt og er der nede nå…).

 2. Elsa er ei tøff dame, det er det vel ingen tvil om. Jeg er veldig begeistret for Esben Esther, og synes han er en klok mann. Dessuten har jeg respekt for folk som går foran og rydder løypa for dem som kommer etter. Men jeg kan ikke forestille meg at jeg skulle være gift med en mann som har gjennomgått den forandringen han har. Hva jeg ville gjort, kan jeg ikke si noe om, – det er såpass far out. Da jeg leste om han i Magasinet i dag, og så det flotte nakenbildet av ham som relativt ung mann, ble jeg nesten trist. Men det er jo ikke han. Han er fornøyd. At jeg synes han var mer attraktiv før han fikk pupper er jo uinteressant for både ham og Elsa.

  Jeg sier takk hver gang noen lenker til meg, jeg. Da får jeg jo flere lesere, og det setter jeg pris på. Sommerdepresjonen er stort sett borte her i gården, til tross for regn og mørke.

  God ferie.

 3. 9na fikk meg til å ta en smugtitt vet du 🙂 og nå har jeg sneket meg bakover i arkivet ditt her…, som en liten kikker 🙂

  Og Espen/Ester er bare topp, og vet du…, traff HUN på dametoalettet på Værnes en gang, og det bar ikke bedre til at vi ble sittende sammen på flyet. Trivlig også, småpratet bare da, man må nok innrømme at jeg kikket litt ekstra på de rødlakerte neglene, alle de ringene og smykkene du.

  Og det er godt at noen i landet vårt kan være helt seg selv, leve ut sine følelser og lyster, helt klart. Men… kommet hjem fa jobben og funnet mannen vandrende rundt på stua i blondeundertøy og høyhelede sko !!! DET hadde jeg ikke taklet, da hadde det vrt hakket bedre med nabo kjærringa du.
  Men tanken da gitt, bh hår på brystet, str 44 i gullsandaler, røde lepper under barten og med den lille magen til gubben her i huset hadde jeg vel brølt av latter først sikkert !!!

 4. Men det er jo lov å le. Jeg regner med at Esben Esther forstår at folk kan dra på smilebåndet. Når noe er annerledes, synes vi ofte det er komisk, og det er lov å le. Men så er det dette med å gå foran. Nå synes jeg ikke Esben Esther er særlig pussig lenger, og forestiller meg at hvis hin vandret inn og skulle være kollegaen min, så hadde jeg ikke oftet det en tanke lenger, – langt mindre et smil.

  Velkommen på bloggen, forresten. Det er alltid morsomt med nye lesere, og de som kommenterer er selvfølgelig ekstra velkomne.

  Man venjer sig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s