Motorsagmassakre herved bestilt

Det er det samme hvert år: Trærne har en tendens til å vokse. Det betyr at utsikten vår blir mindre og mindre. Thv hugger et og annet tre på naboenes tomt, men det monner så lite. Det bevarer bare det lille sjøgløttet vi allerede har.

På kjøkkenverandaen ser vi et lite glimt mellom trærne.

Så du ikke noe, sier du? Kom skal jeg zoome inn for deg. Hvis du legger godviljen til, ser du at himmelen blir en anelse mørkere blå nede mellom trærne. Det er havet!

Forhåpentligvis hjalp det. På den store verandaen danner trærne en v,- og der kan vi faktisk se havet. Om kvelden glir danskebåten forbi, men fordi glenten mellom trærne er så liten, går det utrolig fort før den er ute av syne. Der er danskebåten, roper vi – og så er den borte.

Zoomer vi inn her ser vi til og med en av holmene og en og annen seilbåt.

Når jeg går opp på en stol, kommer jeg en halv meter høyere, og da blir det straks bedre. Da går det fra å kalles sjøgløtt til å bli utsikt.

Det tar oss en fire – fem minutter å gå ned til stranda. Veien vi går på er en riktig romantisk sommervei, så vi lider ingen nød.

Men likevel! Om vinteren hugger grunneieren litt ved i skogen her. Problemet er bare at han aldri finner på å hugge foran hytta vår. Skulle du få lyst til å gå berserk i Oksrødskogen med en motorsag, så kommer det ingen klager fra oss.

Jeg kan jo drømme!

4 responses to “Motorsagmassakre herved bestilt

  1. Det minner meg om at vi må ta småbjørka på hytta våres for ellers blir det mye mygg. Utsikten til Slettefjell er omtrent borte anyway. *mumlenoeomatbondensomeierskogenburdehuggenednoenstoretrærsåvifikklittutsikt*

    Dere har en fiin hytte på et fiint sted selv med uten havutsikt 🙂

  2. Dt har vi, Ingvild. Og nå som det er fint vær er det ekstra deilig å være her. Av en eller annen grunn finner jeg feriefølelsen her ute. Deilig!

  3. Jeg har hørt at skogen vokser fortere nå enn for 50 år siden pga varmere klima og flere voksedøgn for buskr og kratt. Det ser vi på vår hytte. Det spretter opp busker både her og der og jeg farer rundt og klipper vekk. Men det store problemet er de store trærne på naboenes eiendommer. Vrient. Takk for geografiopplysningen forresten, jeg surrer med E6 og 18 men finner veien dit jeg skal da heldigvis…

  4. Ja, det er trøblete med de trærne. Her hos oss er det Thvs brødre som eier tomta rett foran oss, – men de trærne som volder oss størst problemer er dessverre lenger nede i skogen, og de er så enorme at vi ikke en gang klarer å lokalisere dem. Tenk om grunneieren kunne hogd litt for oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s