Jeg holder pusten

Så dro han av sted, – glad og lykkelig. Bilen var pakket med telt, soveposte og alt man trenger for en uke på festival. Tre kamerater la i vei, og allerede før lunsj var de i Köbenhavn. Så kan jeg puste litt, – motorveiens farer er forsert uten uhell for denne gang.

Festivalen i seg selv bekymrer meg ikke. Jeg fulgte ham selv på debutturen. Jeg vet noe om stemningen, musikken, maten, øllet, teltlivet og alt det som er flott. Likevel holder jeg pusten til han kommer hjem. Det er så mye som kan skje, – og er han nå så fornuftig som jeg tror og håper at han er?

Jeg unner ham opplevelsen og håper han får en super uke.

Men det beste er den dagen han er hjemme igjen.

Reklame

7 responses to “Jeg holder pusten

 1. Jeg vet akkurat hvordan du har det nå:P Har selv en sønn som er 20 år og han var i Syden for første gang på egenhånd i fjor sommer. Hadde vondt i magen i uker før han skulle reise selv om han og guttegjengen ikke reiste til et typisk ungdomssted. Jeg formante at han skulle sende sms hjem annenhverdag og at jeg skulle ha mobilnummer til hele reisefølge. Han gikk faktisk med på det. Hehe! Og overholdt det også. Etter en uke var jeg litt mer avslappet og da var jo halve ferieturen over. De virket ut i fra sms og telefonsamtaler rimelig oppegående!
  Det var helt til han kom hjem og spurte om jeg ville se bilder fra turen!!!
  Jeg må smile, for han er jo litt naiv:) Han kunne jo godt ha luket ut de verste fyllabildene og latt sin mor leve i sin egen lille lalalaverden og tro bare gode ting. Men, nei her var det ingen sensur!
  Og likevl til tross for at de hadde festet og levd livet hver dag, så hadde han overholdt avtalen og kom hel hjem. I år er det ingen tur sørover, men men. Jeg tror det ville gått lettere i år – for meg;)
  Det går nok bra skal du se! De må jo stå på egne ben en gang i livet og man kan ikke annet enn å være der i kulissene og la dem vite at vi er der når de trenger det. Han får nok en knalltur:)

 2. Det er tredje gang han er der alene, men jeg blir mer og mer engstelig for hvert år. Det første året slappet jeg faktisk helt av. Min har lovet sms hver dag, og det får vi nok også. Han forstår at jeg er engstelig.

  Forhåpentligvis går alt bra.

 3. Skjønner såå godt hva du mener! Men man måå tørre å slippe dem av gårde, ut i verden… Tenk hvis de aldri hadde tatt initiativ til et eget liv da… Huffameg.

 4. Det er sant nok, Nina, – og jeg er egentlig ikke av det engstelige slaget. Men denne gangen er jeg det altså.

 5. åh ja. så er vores drenge afsted igen, Hege..
  vejrudsigten er fin.
  mobiltelefonen er opfundet.
  de er blevet et år ældre siden sidst.
  de har det vidunderligt.
  åh ja. 🙂

 6. Et år eldre, også ja. Det er sant. Men jeg holder pusten 🙂

 7. Tilbaketråkk: Jeg vurderer å trekke pusten « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s