Sov godt!

Reklame

12 responses to “Sov godt!

 1. Vakkert.. og koselig lesning som alltid.. Du, kan du ta litt bilder og vise utestuen skikkelig??? Fra alle kanter, ute og inne?

 2. Sikke et skønt drømmebilled 🙂

 3. Visst skal jeg det, 9na, men da må vi bli ferdige først. Jeg har nemlig bestemt meg for å lage en post for å presentere utestua når den er ferdig. Det som gjenstår er kjøkkenbenken. Du får smøre deg med tålmodighet.

  Takk for det, Marianne.

 4. Kjempekoselig bilde Hege 🙂

 5. Stemningsfuldt, mere er det ikke å si herfra:-)

 6. Inspirerende!

 7. Hmmm, et sånt lite leketøy har vi også gått til anskaffelse av. Og var på en liten prøvetur rundt om i byen…..Morsomt.Kan nok være kjekk å ha når vi er på ukjente stier ;-} Vi er rundt om i landet på diverse brytestevner i løpet av året, og det har mer enn en gang hendt at det har tatt laaaang tid å finne ut hvor idrettshallen ligger, så den kan nok komme til nytte også, ikke bare være et leketøy. dessuten ser det jo veldig artig ut med geocatching da, det må jeg sjekke ut.
  Ser av innlegget over at det er flere enn meg som ikke er gode på dette med å ha lang ferie….det er nesten så man depper litt, men det skal men vel ikke gjøre når man har ferie…nei, hmmmm, man får ta seg sammen og bli bedre på å feriere. Fredagsklem fra meg.

 8. Er dere på brytestevner? Jeg har vokst opp med en far som var aktiv og god bryter i mange år da jeg var liten. Han er fortsatt med som medlem i Bryteklubben Atlas her i Fredrikstad. Thomas Amundsen og unge Aardalen er begge tidligere elever av meg.

 9. Hei igjen. Ja, vi er ofte på brytestevner. Før brøt begge barna mine,men nå har sønnen fått skulderen ut av ledd så mange ganger at det var bare å kaste inn håndkleet….Brytemiljøet i Norge er ikke større enn at vi har litt peiling på både utøvere, trenere og gjerne foreldre også fra de andre klubbene. Vi kjenner godt til Atla. Og unge Aardalen og Amundsen vet jeg jo godt hvem er. Kjempegode brytere. Artig med faren din også;-} Her i byen(Notodden) er det sånn at de eldre medlemmene følger godt med enda, og de stiller opp når vi skal arrangere stevner og på dugnader. En gang bryter, alltid bryter virker det som. Og det er jo flotters.Vi har vært en del ganger på brytestevner i Fredrikstad. Ungene pleide også å være der på bryteleir hver sommer når de var yngre. Håper at feriemodusen din går seg til… ;-}

 10. Feriemodusen er på vei, Sol. Vi har faktisk bodd på Notodden i noen år, både Nordahl Griegs gt 1 (tror jeg det var) og i Kongsbergveien 47. Gikk på lærerskolen der og har fortsatt venner i byen.

  God sommer!

 11. Det er godt å høre at feriemodusen er på vei…..Det bør den være her også, for på onsdg morgen drar vi avgårde på en liten tur til Danmark. Artig å lese at dere har bodd på Notodden;-} Det er ikke umulig at dere kan ha vært observert av meg i løpet av den tiden…,og kanskje kjenner jeg vennene deres, hvem vet. Verden er forsvinnende liten av og til…Selv gikk jeg på lærerskolen(førskole) i Sogndal. Tror at jeg hadde veldig godt av å bo og gå på skole et annet sted, selv om det var lærerskole her i byen også. Senere har jeg tatt en del etterutdanning på høyskolen her, og har trivdes veldig godt med det.

 12. Det er alltid lurt å studere hjemmefra. I hvert fall tror jeg det. Vi hadde det helt supert på Notodden og er veldig glade i byen. Jeg blir helt myk i knea når jeg ser øksa utenfor lærerskolen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s