Hyttetur

I går morges dro vi rett ut på hytta. Thv og jeg hadde lurt oss ut på torsdag med mat og klær, og det senket stressfaktoren når fire store og to små skal av sted sånn i en fart. Det er som kjent fortsatt like varmt, og det gjorde at vi havnet på stranda nesten med en gang. Med 22 grader i vannet er det ikke noe å nøle etter.

Det ble bading, hopping, plasking og filosofering på brygga. Det er få ting som slår det å ligge på en varm trebrygge og kjenne sola steke på ryggen. M presterte til og med å bli litt solbrent. Hun hadde ny hårfrisyre sånn at sola kom til på et ukjent sted i nakken.

Siden dette var den første helga i år, burde vi absolutt ha vasket hele kåken. Det gjorde vi ikke. Det var alt for varmt. Havemøblene skulle bæres fram fra sine gjemmer, vannet skulle kobles til og sengene res opp med rent sengetøy. Det var i grunnen nok arbied for en stekhet ettermiddag. I stedet satte vi av tid til å sitte ute med grillmat og vin. Der satt vi nesten til vi skulle legge oss, og det var varmt og godt.

Jeg krysser fingrene for en sommer med mange sånne kvelder. Men først må vi få litt regn. Jeg får helt vondt i magen når jeg ser alle åkrene vi kjører forbi på vei til hytta. Det er så tørt så tørt over alt. Akkurat nå håper jeg at det skal begynne å regne skikkelig, og så kan det gjerne regne i en uke – minst!

Som om værgudene noen gang har gjort som jeg har ønsket!

6 responses to “Hyttetur

 1. det har været en herlig weekend,men regnen må gerne komme nu.

 2. Enig, Lene. Vi krysser fingrene for litt regn.

 3. Så det er også tørt hos Jer?
  Her dufter kornet også af hø.
  Ja, lad os få regnen!
  -Men der er nu smukt ved jeres Hytte i sommersol.

 4. Takk for det, Farmer. Og regn trenger vi nå, med en gang, straks!

 5. Ååå så koselig! Beundrer deg som er så positiv hele tiden!!!

 6. Jeg er født med et lyst sinn, 9na, men det er ikke alltid det er lyst hos meg heller. Jeg er egentlig en grubler, og litt Tussi, – den som bekymrer seg aller mest i hundremeterskogen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s