Sverige for øyet

Det har vært en deilig dag. Vi har vært borte i nøyaktig tolv timer, et halvt døgn, og opplevd en masse: Biltur, omvisning på Nabo’ns torp, besøk på Rörstrand og Rörstrandmuseet, tur rundt i Lidköping, middag på restaurant, loppemarked og kjøp av vinduer til utestua vår, et forlatt hus, vakker natur, hyggelig kaffe med Nabo’n og en lang biltur.

Over alt er det mye vakkert å se på. Jeg får nesten ikke nok. Det er mulig jeg hadde et ekstra romantisk blikk i dag, siden det er 17. mai og all ting, men jeg synes lyset og fargene var helt spesielle. Været var riktig nok ikke noe å skryte av, men i Sverige regnet det i hvert fall ikke. Det var bare iskaldt, men denslags har vi klær mot.

Selv om solen kikket fram, var det ofte mørke skyer på himmelen. Kombinasjonen av sol og gråblå skyer som samler seg gir et helt spesielt og intens lys. Kanskje fikk jeg fanget noe av det.

Mens vi var borte hadde solen kommet hjemme også, – men det er fortsatt veldig, veldig kaldt.

6 responses to “Sverige for øyet

 1. Det lyder som en dejlig dag, I har haft. Her var det også iskoldt – men foråret er jo smukt alligevel, og det viser dine billeder 😉

 2. Hei

  Herlig bilde av torpet og den nymalte porten vår. Fikk desverre ikke vært der nede denne helgen når dere kom på besøk. Fint å se bilder tatt av andre enn meg selv. Dine bilder er veldig bra Hege. Velkommen innom til sommeren. Tror noen snapsebilder i motlys kan bli bra!!
  Erik

 3. Visst er det smukt selv om det er kaldt, Madame. Men det blir litt mindre fristende å være ute.

  Vi stikker helt sikkert innom igjen, Erik. Jeg er helt forelska i landskapet der nede. For meg slår det både fjord og fjell, selv om pappa blir dypt fornærma på Norges vegne når jeg sier det. Kulturlandskap har to historier å fortelle. Ren natur forteller bare en.

 4. Tilbaketråkk: Soknets eldsta hus « Livet leker

 5. Tilbaketråkk: 60 år gammel mann og 30 grader varme « Livet leker

 6. Tilbaketråkk: Enten – eller « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s