Abstinens

Vi var i Oslo i går, – i femtiårslag hos den kjære Kusinen. For å få mye ut av Osloturen dro vi tidlig. Vi ville på IKEA. Først da vi satt i bilen på vei ut av byen kom jeg på at jeg hadde glemt kameraet mitt. Det var rushtrafikk og kø, så vi kunne ikke snu.

Om det var viktig? Det burde det ikke ha vært. Det burde over hodet ikke spilt noen rolle. De fleste ville ikke en gang reflektert over det. Sånn er det ikke med meg. Jeg følte meg bokstavelg talt syk. Jeg var så skuffet! Etter at jeg begynte å blogge klarer jeg ikke å la være å se verden med bloggblikk. Og jeg ser verden med nye øyne. Det er faktisk flott. Det handler ikke bare om å fotografere, – jeg har også blitt mye mer bevisst på estetikken i alt rundt meg, både det skjønne og det uskjønne, også når jeg ikke skal forevige det. Men nå hadde jeg glemt kameraet. Hvordan kunne jeg? Tenk på alle de flotte motivene jeg kom til å snuble over i løpet av denne lange dagen!

Det gjorde jeg også: Alle fargene på IKEA, ungen med is over hele trynsiktet, det fantastiske, enorme, blomstrende treet i hagen til Kusinen, det nydelige bordet hun hadde dekket, maten, lysene, gjestene og ikke minst Kusinen selv.

Heldigvis var det ikke verre fatt, enn at jeg glemte hele kameraet da festen var i gang. Det ble en strålende fest.

Men det blir en lite strålende blogg uten bilder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s