På plass

Så kom den på plass. Vi er middels fornøyd. Thv har gjort en kjempeinnsats, og det er utrolig at han har fått den tvers over haven. Målet var at den skulle stå der til helgen, men nå er det altså i orden. Det vi er mindre fornøyde med er at den ser noe malplassert ut der den står. Hagen er liten, og en sånn lekestue tar mye plass. Men den er altså uteboden vår, og vi føler oss avhengige av den. Om noen år kan vi vurdere å bytte den ut med en mer hensiktsmessig bod, en bod som bygger litt mindre utover plenen. Men det får bli en annen gang. Nå skal det bygges utestue.

Og jeg da? Her i huset har vi et ganske tradisjonelt kjønnsrollemønster, og det er mye som kunne vært sagt om det. Men en ting er vi enige om: Vi skal ha sånn noenlunde samme mengde fritid. Det betyr at vi ofte jobber sammen, men med hver våre ting. I dag fant jeg en plen som måtte klippes, en gjerdestump som sutret etter maling og et verandarekkverk som ville ha rødmaling. Vi kom i mål omtrent samtidig sånn i åttetida.

Det kunne vært perfekt, men ble det ikke. Alltid er det noen som skal ødelegge. Her har synderen lagt igjen spor. Det er Simring, – den møkakatta! Hun har trampet rundt i våt maling. Vi oppdaget det først da vi så at hun hadde satt hvite fotefar både her og der, både inne og ute!

Drittkatte!

2 responses to “På plass

  1. Annalovinda

    Dette har dere sikkert tenkt på, og det er sikkert en god grunn til ikke å gjøre det, men ut fra bildet lurer jeg på om ikke det kunne bli bedre ved å snu hytta 90 grader og satte den vinkelrett på bygget bak?
    ellers måtte jeg le da jeg så fotefarene, det er min store skrekk at katten skal gå i malingen når jeg har malt ;o)
    annalovinda

  2. Grrr,- pussig at du skulle nevne det, Annalovinda. Gjett om vi har diskutert fram og tilbake hvilken vei den skulle stå. Hvis vi snur den bygger den mye den andre veien. Dessuten blir lekestuevinduet feil vei. Det blir borte i naboens hekk. Men jeg ser ikke bort fra at du kan ha rett 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s