Dagens dont

I dag var det litt tyngre å komme i gang. Tirsdag er vår tøffeste skoledag, og klokka ble nesten halv seks før vi kom oss i arbeidstøyet. Men så var vi i gang. Thv rullet lekestue så det var en fryd. Først måtte han vende den så den sto riktig vei. Det gikk hardt for seg, og på et tidspunkt vippet den nesten over ende.

Nå står den i riktig posisjon, – og i morgen er den forhåpentligvis på plass. Det skal bli deilig å få fylt den med alt rotet som flyter utover i hagen.

Og jeg har malt og malt og malt. Nå er gjerdet ferdig. Det er morsommere å gjøre en sånn jobb når man ser forskjell på før og etter, og det gjør vi her.

Når jeg ser godt etter, så ser jeg at det nok bør males et strøk til. Det frister ikke akkurat nå, – men kanskje om noen dager.

Men det er ingen grunn til å hvile på sine laurbær. Da jeg var ferdig med å male gjerdet, løftet jeg blikket og så veggen foran meg: Flass, flass, flass.

Thank you!

2 responses to “Dagens dont

  1. Elisabeth

    Så flinke dere er Hege! Begge to.

    Å, jeg kjenner igjen følelsen når man holder på med noe, ser man over å en annen kant hvor «elendigheten» er like ille, eller kanskje værre? Det er en eneste runddans når man er så heldig å eie hus og hage. En vedlikeholdsrunddans. Det er mange fordeler med eget hus, endel ulemper også. Som det meste ved livet forresten.

    Staa paa videre!

    Mvh Elisabeth

  2. Takk for det, Elisabeth. Vi synes vi er ganske flinke vi også. Det syns nok alle som eier hus og hage. Det er kanskje en av fordelene med det. Man får brukt seg selv og får tilfredsstillesen av å få til noe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s