Plommetreets endelikt

Hvis man ikke liker å jobbe ute, og heller ikke har penger til å leie inn folk til alt, bør man unngå å eie et hus med hage. Vi liker godt å jobbe ute. Til daglig jobber vi innendørs, og det blir mye stillesitting. Da er det deilig å hive seg i malespannet når vi kommer hjem fra jobben. I dag kom vi ganske tildlig hjem, og hele ettermiddagen har blitt brukt til å jobbe. Jeg håper jeg skal være ferdig med å male gjerdet i morgen, og det ser ut til at Thv skal få lekestua på plass der den skal stå resten av sitt liv. Rett før han ga seg for kvelden kikket den fram rundt hushjørnet. Der hadde den aldri vært før.

Det lille plommetreet måtte ofres for at det lille huset skulle komme fram. Det blir neppe noe savn. De siste årene har treet bare frambragt bananplommer. Det er visst infisert av et eller annet. Kanskje vi skal plante et nytt frukttre et sted i hagen. Spørsmålet er bare hvor. Vår mikroskopiske hage har ikke plass til noe særlig mer, – og skulle det være et frukttre måtte det være av bonsaislaget.

6 responses to “Plommetreets endelikt

  1. HAR DERE HUGD PLOMMETREET!? Du skulle fulgt instruksjonen på den medisinen!

  2. Jeg gjorde det. Vi har ikke hugd det, – bare halvvert det. Vi kan jo plante et nytt.

  3. Mumlemlumle sprute grrrr

    Man skal ikke drepe fine 100 år gamle plommetrær bare fordi de har en parasitt som tilfeldigvis er mulig å drepe. Murm murm

  4. Det var ikke mulig å drepe dem. Dessuten var det et rotete og stygt tre. Dessuten var det i veien. Dessuten var det ikke hundre år. Dessuten er det ikke hugget ned, – mye står igjen. Dessuten kan vi plante et nytt.

  5. Hehe, er ikke så falig da:P Men sa ikke instruksjonen at vi skulle spraye to ganger om dagen i en uke, ikke en gang og se hva som skjer:P

  6. Men HVEM var det som skulle huske å spraye hver dag i en uke?

    Nettopp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s